Бременност

Всичко за Бременността

Обновена: 30-08-2018

В сайта Bremennost.bg имате възможност да научите всичко за бременността. Сайта е съставен от 4 основни категории, а именно Забременяване, Бременност, Раждане, Мама и Бебе.

Именно в категорията Бременност ще откриете всичко за бременността или така казано най–ценната информация за всяка бременна жена:

– Как да разбера дали съм бременна – Популярни тестове за бременност и някои симптоми подсказващи това.

Кога се прави тест за бременност – често сме получавали на нашата facebook страница – Bremennost.bg въпроси от типа на Кога да си направя тест за бременност, затова създадохме и тази страница в нашия сайт.

Първи симптоми на бременност – над 10 изброени  по важност първи признаци на бременността

Коя гестационна седмица на кои месец отговоря – Често става леко объркване за това в коя седмица на бременността е жената, затова тук ще откриете отговори на въпроси свързани с лунарните месеци, календарните месеци и гестационните седмици.

Бременност по седмици – където ще откриете важна информация за всяка една гестационна седмица и при желание може да преминете към избрана гестационна седмица от бременността и да прочетете подробна информация за ембрионна, за бъдещата майка, генекологични прегледи и изследвания и полезни съвети през съответната седмица от бременността.

Бременност по месеци – ако пък решите да не изпадате толкова много в подробности, може да прочетете за всеки месец по отделно, а не за всяка седмица

Кога се разбира пола на бебето – Друг важен момент е да разберете пола на бебето, затова може би ще ви е интересно да прочетете и тази статия.

Килограми по време на бременност – всяка жена се интересува от своите килограми, особенно по време на бременност, в статията ще намерите отговори на някои ваши въпроси относно килограмите през бременността.

Обиколка на корема при бременността – Средна коремна обиколка в зависимост от седмицата на бременността.

Болничен при бременност – за работещите жени които в момента са бременни и ще излязат по майчинство са много важни теми като: Уведомление за бременност, Болничен при бременност, Болничен преди раждане, Болничен след раждане са много важни.

Тук са само малка част от всички полезни статии на нашия сайт (към днешна дата те са над 1000 броя) След всяка статия има търсачка в която пише “Търсете в над 1000 статии” и чрез нея може да потърсите информация която ви интересува към даден момент от вашия живот, просто напишете дадена дума и натиснете “Търсене”. Всеки ден хиляди хора достигат до него и намират полезна информация. Ежеседмично получаваме благодарствени съобщения, за това колко много сме помогнали на бременните жени. Това ни мотивира да останем и да развиваме Bremennost.bg още повече. За въпроси и предложения сме насреща, може да ни ги изпратите чрез секция Контакти с Bremennost.bg

Възпитание на Детето

Предишна публикация

Възстановяване след Аборт с Вакуум

Следваща публикация

Коментари

Оставете коментар

запек и бременност

Запек и Бременност

Запек и бременност е често срещано явление на организма и представлява затруднено и редовно движения на червата, ...
Бременност