БременностКалкулатори

Калкулатор бременност по седмици и месеци

Прегледана и обновена на 02-03-2021

Честита бременност! Периодът на бременност обикновено продължава 40 гестационни седмици и започва да се отброява от първия ден на последната менструация. Може би сте разбрали за своята бременност чрез тест за бременност и първата стъпка след това е да знаете в коя гестационна седмица от своята бременността сте. Вече бързо и лесно чрез този онлайн калкулатор за бременността може да изчислите:

  • в коя гестационна седмица сте
  • датата на термина
  • броя на оставащите гестационни седмиците до края на бременността

Калкулатор бременност по седмици и месеци

Първи ден от последната менструация
Продължителност на цикъла
Моля, въведете всички стойности правилно.
Гестационна възраст
Седмици
Дни
Очаквана дата на термина
До датата на термина остават
Седмици
Дни
Триместър-I Триместър-II Триместър-III

С този калкулатор на бременността лесно може да разберете в коя седмица сте, а тук по долу може да видите съответно коя гестационна седмица на кой месец от бременността отговаря.
– 1 до 4 седмица – 1 месец
– 5 до 8  седмица – 2 месец
– 9 до 13  седмица – 3 месец
– 14 до 17  седмица – 4 месец
– 18 до 22  седмица – 5 месец
– 23 до 26  седмица – 6 месец
– 27 до 30  седмица – 7 месец
– 31 до 35  седмица – 8 месец
– 36 до 40  седмица – 9 месец

Най-вероятно обожавате да използвате калкулаторите за забременяване и бременност в сайта, а ние смеем да твърдим, че имаме най-добрия калкулатор за бременност по седмици и месеци под формата на календар в сайта за забременяване, бременност и раждане Bremennost.bg. Затова най-искрено ви молим препоръчайте нашия калкулатор за бременността на приятел :), защото правилната информация трябва да достига до повече хора за по-добър живот. Бъдете здрави, лека и успешна бременност с пожелания за много усмивки от екипът на Bremennost.bg. Усмихни се СЕГА :)

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 4.7 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу (започнете с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Овулационен Калкулатор

Previous article

Калкулатор на тегло при бременност по седмици

Next article