БременностКалкулатори

Калкулатор Бременност по Седмици

Прегледана и обновена на 31-03-2021

Екипът на Bremennost.bg Ви представя един достъпен за разбиране калкулатор за бременност по седмици. Сега лесно и бързо може да разберете в коя гестационна седмица сте. Чрез кликване на линка в резултата от калкулатора може да отидете директно на вашата гестационна седмица от бременността и да прочетете за вашето развитие като бременна жена и разбира се за развитието на бебето.

Калкулатор Бременност по Седмици

Първи ден от последната менструация
Дължина на цикъла в дни
Моля, въведете всички стойности правилно.
Гестационна възраст
Седмици
Дни
Очаквана дата на термина
Вие преминавате през гестационна седмица от бременността си.
Научете всичко за развитието на вас и вашето бебе през този период чрез линка...

Вярваме, че обожавате да използвате нашите калкулаторите за овулация и бременност в сайта, а ние смеем да твърдим, че имаме най-добрия калкулатор за бременност по гестационни седмици в Bremennost.bg. Затова най-искрено ви молим препоръчайте нашите калкулатори за овулация и бременност на вашите приятелки :). Бъдете здрави, лека и успешна бременност с пожелания за много усмивки от екипът на Bremennost.bg.

Живей днес – Живей СЕГА, затова се усмихни СЕГА :)

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 3.7 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Калкулатор за измерване дължината на плода – CRL

Previous article

Калкулатор Бременност по Дни

Next article