Овулационен Калкулатор

Много често нашите читателки ни пишат и задават въпроси свързани с менструалния цикъл и възможният ден за зачеване. Затова направихме този калкулатор за овулация. Вече бързо и лесно чрез този онлайн калкулатор може да изчислите датата на вашата овулация или това е датата на плодовитост и възможно забременяване. Ако използвате тестове за овулация може да започнете да ги правите няколко дена преди същинската дата на освобождаване на зрялата яйцеклетка.

Овулационен Калкулатор

Първи ден от последната менструация
Продължителност на целия цикъл
Продължителност на менструацията
Брой месеци за изчисляване
Моля, Въведете всички стойности правилно.
XX - Менструация
XX - Фертилни дни, вероятност за зачеване
XX - Овулация - яйцеклетката живее от 12 до 24 часа
Запазване на резултата и изпращане на E-mail

При успешно забременяване на датата на овулацията, то загнездването на оплодената яйцеклетка се случва между 8 – 10 дни след този ден.

Най-вероятно обожавате да използвате калкулаторите за забременяване и бременност в сайта, а ние смеем да твърдим, че имаме най-добрия овулационен календар в сайта за забременяване, бременност и раждане – Bremennost.bg. Затова най-искрено ви молим препоръчайте ни на приятел :), защото правилната информация трябва да достига до повече хора за по-добър живот.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg

Bremennost bg

Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).