За нас

На първо място бихме искали да Ви Благодарим, че използвате информационна медия Bremennost.bg

bremennost.bg

Кои сме ние? Екипът на Бременност БГ!

Ние сме млади и амбициозни!
Хора които вярват, че правилната и полезна информация трябва да е в помощ на хората. Разбира се ние се стараем информацията да достигне до хората по възможно най–разбираем начин за тях.

Каква е целта на Бременност БГ?

Да помогнем на хората, да намерят всичко необходимо за забременяването, бременността, раждането и отглеждането на бебето. Да помагаме на всички бъдещи и настоящи родители и да бъдем с тях през цялото време ръка за ръка. Искрено се надяваме, да изпълним нашата цел и заедно да достигнем до желаната мечта на много хора, а именно Бог да ги дари с най-прекрасното създание на света – Детето.

За Bremennost.bg

В Bremennost.bg ще откриете „смляна“ и лесно разбираема, но същевременно специализирана информация за забременяване, бременност и раждане, здраве за майката и бебето. Голяма част от публикациите са написани с експертно мнение на доказани автори, доктори и специалисти. Част от статиите са комбинирани от различни достоверни източници, като например превод от научни и медицински изследвания, държавни институции, специализирани книги и разбира се не на последно място доктори.

За Реклама в Бременност БГ

Харесвате Бременност.бг и желаете да рекламирате при нас! Научете в отделна публикация – За реклама.

За Контакти с Бременност БГ

Желаете да се свържете с нас! Научете как в – За контакти с Бременност.бг или ни изпратете директно емайл наbremennost.bg-email

Благодарим Ви за доверието!
Екипът на Bremennost.bg
Bremennost.bg във Facebook
Bremennost.bg в Twitter

 

С уважение

Венцислав Петров

0 8 8 8 9 8 9 4 1 1