На първо място бихме искали да Ви Благодарим, че използвате информационна медия Bremennost.bg

bremennost.bg

Кои сме ние?
Ние сме млади и амбициозни!
Хора които вярват, че правилната и полезна информация трябва да е в помощ на хората. Разбира се ние се стараем информацията да достигне до хората по възможно най–разбираем начин за тях.

Нашата цел?
Да помогнем на хората, да намерят всичко необходимо за забременяването, бременността, раждането и отглеждането на бебето. Да помагаме на всички бъдещи и настоящи родители и да бъдем с тях през цялото време ръка за ръка. Искрено се надяваме, да изпълним нашата цел и заедно да достигнем до желаната мечта на много хора, а именно Бог да ги дари с най-прекрасното създание на света – Детето.

За Bremennost.bg
В Bremennost.bg ще откриете „смляна“ и лесно разбираема, но същевременно специализирана информация за забременяване, бременност и раждане, здраве за майката и бебето. Голяма част от публикациите са написани с експертно мнение на доказани автори, доктори и специалисти. Част от статиите са комбинирани от различни достоверни източници, като например превод от научни и медицински изследвания, държавни институции, специализирани книги и разбира се не на последно място доктори.

Благодарим Ви за доверието!
Екипът на Bremennost.bg
Bremennost.bg във Facebook
Bremennost.bg в Twitter

Comments

Leave a reply