Често Задавани Въпроси

Често задавани въпроси!

Какво е Bremennost.bg (Бременност.бг)?

Бременност.бг е информационна общодостъпна медия която предоставя специализирана информация за забременяване, бременност, раждане и отглеждане на бебето. Бременност.бг застава зад всяко семейство, което преминава през етапите на бременността и дава отговори на голяма част от темите свързани с зачеване, бременност и раждане.

Актуална ли е информацията в статия която е публикувана преди повече от 1 година

ДА! Както може би сте забелязали под заглавието на всяка публикация сме оповестили съответната дата на публикуване, но също така и в синьо каре сме оповестили и кога последно публикацията е прегледана и обновена от медицинския екип на Бременност.бг.

Какво означава „Източници:“ под всяка публикация

Под всяка публикация има изброени източници на информация т.е това са световно известни автори на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции. Медицинските източници на информация са ваша гаранция, че съдържанието на всяка една публикация в Бременност.бг може да бъде проследена за достоверност от всеки наш читател.

Мога ли да добавя статия и как да го направя?

Всеки може да добавя статии в информационната медия Бременност.бг, нужно е да ни я изпатите на нашия редакционен емайл – Предложете Статия. Разбира се тя трябва да е актуална и в нея да са описани източниците на предоставената информация, а след преглед от главния редактор на Бременност.бг вашата статия ще бъде публикувана.

Как да търся в Бременност.бг?

Желаете да намерите правилната статия, използвайте търсачката която се намира горе в дясно на сайта и търсете мигновенно в над 1300 публикации. За най-добри резултати бъдете кратки и ясни при търсенето т.е при изписването на желаната фраза.

Как да избера нужната категория?

Всички категории са в главната лентата, която се намира непосредствено под логото на сайта и заема централно място в сайта. Също така под всяка статия има изписани различни категории. При интерес към желаната категория може да кликнете и да я отворите. Съответно чрез прелистване на страниците в дадена категория, може да разгледате всички статии в съответно избраната категоия.

Защо не намирам нужната информация?

Информацията в сайта се основава на Вашия интерес –интереса на всички наши читатели. Ако желаете може да се свържете с нас да добавим нужната Ви информация.

Как да се свържа с екипа на Бременност.бг

Моля използвайте нашата контактна форма.  Ние ще ви отговорим в най-кратки срокове.

Благодарим Ви!
Екипът на Bremennost.bg