Често задавани въпроси!

Какво е Bremennost.bg?
Бременност.бг е информационна общодостъпна медия която застава зад всяка жена и всеки мъж, които са се сблъскали с идващите и неспиращи въпроси около Бременността.

Как да добавя статия?
Всеки може да добавя статии в информационната медия Бременност.бг, нужно е да натиснете долу в ляво бутона „Предложете Статия“. Може директно, чрез формата да ни я изпратите и разбира се след преглед от главния редактор на сайта вашата статия ще бъде публикувана.

Как да търся в Бременност.бг?
Желаете да намерите правилната статия, използвайте търсачката която се намира горе в дясно на сайта. За най-добри резултати бъдете кратки и ясни при търсенето т.е при изписването на желаната фраза.

Как да избера нужната категория?
Всички категории са в главната лентата, която се намира непосредствено под логото на сайта и заема централно място в сайта. Също така под всяка статия има изписани различни категории. При интерес към желаната категория може да кликнете и да отворите и разгледате всички статии в дадената категория на сайта.

Защо не намирам нужната информация?
Информацията в сайта се основава на Вашия интерес –интереса на всички наши потребители. Ако желаете може да се свържете с нас да добавим нужната Ви информация.

Как да се свържа с вашия екип?
Моля използвайте нашата контактна форма.  Ние ще ви отговорим в най-кратки срокове.

Благодарим Ви!
Екипът на Bremennost.bg

Comments

Leave a reply