БременностКалкулатори

Калкулатор Бременност по Дни

Прегледана и обновена на 31-03-2021

Проследете своята бременност чрез нашия калкулатор бременност по дни. Сега бързо и лесно може да разберете в кой ден от бременността сте. След като въведете Вашите данни, калкулатора ще изчисли вашия ден и чрез кликване на линка в резултата от калкулатора може да отидете директно на съответния ден от бременността и да прочетете за развитието на вас и вашето бебе.

Калкулатор Бременност по Дни

Първи ден от последната менструация
Дължина на цикъла в дни
Моля, въведете всички стойности правилно.
Гестационна възраст
Седмици
Дни
Очаквана дата на термина
Вие сте точно в ден от бременността си.
Научете всичко за развитието на вас и вашето бебе през този период чрез линка...

Сигурни сме, че обожавате да използвате нашите калкулаторите за овулация и бременност в сайта, а ние смеем да твърдим, че имаме най-добрия калкулатор за бременност по дни в Bremennost.bg. Ако ви харесва информацията споделете я с приятели. Бъдете здрави, лека и успешна бременност с пожелания за много усмивки от екипът на Bremennost.bg.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 4.7 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Калкулатор Бременност по Седмици

Previous article

Бебе на 1 седмица

Next article