Прегледана и обновена на 16-02-2021

УРААААА! Вие сте точно в 40 гестационна седмица от бременността. Бебето ви днес:

Беше чудесно да наблюдавате напредъка на бебето и чертите на лицето ми, тъй като сте се запознали как преминава всеки един ден от бременността ви. 2D и 3D ултразвуковите изображения, както и ЯМР, са изиграли роля, за да ни дадат поглед в очарователния и комплексен свят на живота преди раждането.

Изминали са точно 40 гестационни седмици! Може да е било дълго чакане, но ще си струва, след като държите бебето си в ръце. Поздравления!! Ако все още не сте в ръцете си с  новородено, скоро ще го направите и животът ви ще се промени завинаги. Дори най-дългата бременност изглежда миг, когато започне раждането и реалността, че скоро ще държите новороденото си, ви връхлети като гръм.

Ще забравите за дискомфорта и болките от раждането след няколко дни с мъничето ви. Всъщност, всичко, което предхожда този момент, когато за първи път държите новороденото си бебе, става неузнаваемо, когато осъзнаете, че сте създали най-чудното нещо от всичко: нов живот. Така че успех и добре се справихте! Това е само началото на най-невероятните години от живота ви. Бременността ви е към края, така че вместо да подхранвате корема си, скоро ще се грижите за невероятното си новородено бебе.

Всъщност

58 процента от родителите, разпитвани в скорошно проучване, смятат, че името, което са дали на бебето им, ще допринесе за неговия успех в живота. По-лесно е да кръстите момче, отколкото момиче, и само 3% казват, че биха променили името, което са дали на бебето си, ако имат такава възможност.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):