280 ден от бременността

УРААААА! Вие сте точно в 40 гестационна седмица от бременността. Бебето ви днес:

Беше чудесно да наблюдавате напредъка на бебето и чертите на лицето ми, тъй като сте се запознали как преминава всеки един ден от бременността ви. 2D и 3D ултразвуковите изображения, както и ЯМР, са изиграли роля, за да ни дадат поглед в очарователния и комплексен свят на живота преди раждането.

Изминали са точно 40 гестационни седмици! Може да е било дълго чакане, но ще си струва, след като държите бебето си в ръце. Поздравления!! Ако все още не сте в ръцете си с  новородено, скоро ще го направите и животът ви ще се промени завинаги. Дори най-дългата бременност изглежда миг, когато започне раждането и реалността, че скоро ще държите новороденото си, ви връхлети като гръм.

Ще забравите за дискомфорта и болките от раждането след няколко дни с мъничето ви. Всъщност, всичко, което предхожда този момент, когато за първи път държите новороденото си бебе, става неузнаваемо, когато осъзнаете, че сте създали най-чудното нещо от всичко: нов живот. Така че успех и добре се справихте! Това е само началото на най-невероятните години от живота ви. Бременността ви е към края, така че вместо да подхранвате корема си, скоро ще се грижите за невероятното си новородено бебе.

Всъщност

58 процента от родителите, разпитвани в скорошно проучване, смятат, че името, което са дали на бебето им, ще допринесе за неговия успех в живота. По-лесно е да кръстите момче, отколкото момиче, и само 3% казват, че биха променили името, което са дали на бебето си, ако имат такава възможност.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?