92 ден от бременността

Честито вие започвате 14 гестационна седмица от бременността. Днес сте точно в 13  гестационна седмица и един ден или това е 92 ден от бременността.

Бебето ви днес

Лесно е да видите къде са костите на вашето бебе на ултразвук, тъй като те се показват като по-ярки области. Възможно е да е по-трудно да се видят други функции. Ако имате сканиране и не сте сигурни какво гледате на екрана, попитайте Вашия лекар, за да го интерпретира вместо Вас.

Облекчение, вълнение, нетърпение… Нормално е да се чувствате всичко това и повече на този етап от бременността си. Докато вие несъмнено се чувствате по-добре физически, и вероятно имате много повече енергия, все още може да бъдете крайни в емоционалното си състояние. Това е напълно нормално. Без притеснения, въпреки че е нормално да има такива. Знайте, че развитието на бебето продължава по план.

Този етап от бременността може да бъде много емоционално време: достигането на втория триместър е етап на бременността и съвпада с виждането на вашето бебе на монитор (виж Първо ултразвуково сканиране). Въпреки това, както много бременни жени, и вие може да откриете, че усещането за облекчение при достигане на този етап е последвано от случайни епизоди на тревога и несигурност.

Един добър изход за цялата тази емоционална енерги