25 ден от бременността

Вие сте в трета седмица и четири дни или от започване на отброяването това е 25 ден от бременността.

Вашето бебе днес

За да се вгради в лигавицата на матката, ембрионът се нуждае от помощта на прогестерон, който се секретира след овулацията от празния яйчен фоликул, лутеума на корпус. Прогестеронът помага на лигавицата да се сгъсти.

Чувствате ли се различно?

Ще откриете, че анализирате всяко набраздяване в тялото си, докато търсите признаци, че сте бременна. Все още е много рано и е малко вероятно да имате симптоми на бременност, въпреки че може да имате леко зацапване при бременностимплантационно кървене. Някои жени твърдят, че се „чувстват“ бременни, дори преди промени в гърдите им да станат забележими или преди да започнат да се чувствате болен. Някои жени казват, че просто „знаят“. Може да сте много в унисон с тялото си и може да забележите, че тялото ви се променя дори преди да сте в състояние да направите тест.

За съжаление, понякога умовете ни могат да ни изиграят: може да искате да сте бременна толкова много, че понякога можете да се убедите, че се чувствате различно. Ако не се чувствате по-различно, не се притеснявайте, това също е напълно нормално. Така или иначе единственият окончателен начин да се знае дали сте бременна или не, е да направите тест