Прегледана и обновена на 31-10-2019

Чувствайте се още по красива през бременността!
Разгледайте тези триковете и съвети при бременност за още по-голяма красота и, чрез които да запазите самочувствието си през бременността. Всичко, което сме подбрали, е достатъчно безопасно за бебето ви и достатъчно, за да се чувствате добре и желана през този важен период.

Боядисване на косата по време на бременност: Повечето експерти са съгласни, че когато става въпрос за оцветяване на косата, е по-добре да изчакате малко, отколкото да съжалявате. Нека мине първия триместър, преди да се върнете към посещение на фризьорския салон, а ако спешно се нуждаете от боядисване на косата си, говорете първо с вашия лекар. Повече на Боядисване на косата по време на бременност.

красива през бременността

– Бъдете сигурни, че може да сте красива през бременността и без Солариум по време на бременност: Фенка ли сте на тена? Е, време е да си починете от солариума, който може да повиши телесната ви температура до ниво, което може да бъде вредно за вашето развиващо се бебе.

Растеж на косата по време на бременност: За много бъдещи майки, бременността означава коса, която е пищна, блестяща и направо уникална, без да се изисква ползване на специални маски и шампоани.

Лак за нокти по време на бременност: Чувствате се много зле без педикюр? Маниакално без маникюр? Отпуснете се – това е напълно безопасно и можете спокойно да се грижите за ноктите си, докато сте бременна.

Кожни проблеми през бременността: Бременността може да предизвика някои доста неприятни симптоми с кожата – от прекомерно омазняване до прекомерна сухота, от акне до подуване, и най-странно – да мелазма “маската на бременността” – специфично пигментно оцветяване на лицето.

Промени в размера на вашия сутиен по време на бременността: Вашите пораснали гърди може да ви изглеждат малко плашещи – и особено вълнуващи за партньора ви. Жалко, че няма да му позволите да ги докосва както преди заради болката и високата им чувствителност.

Дрехите за майчинството: Рано или късно, всяка бременна жена навлиза в този период на мода за бременни: примирете се и си осигурете дрехи, в които ще се чувствате удобно и секси.

Направете фото колекция със снимки на корема: Може да не го вярвате сега, но някой ден ще се радвате да гледате снимки или видео на вашето бременно тяло – и така ще бъде и за вашето дете.

Избелване на зъ