Как Мъжът да Помогне на Жена си през Бременността

Тук са описани някои съвети и препоръки за това как мъжът да помогне на жена си през бременността, за да се чувства тя в по добро емоционално и физическо здраве!

Ще ми позволите няколко съвета от чисто практически характер към всички мъже които чакат заедно с жена си през тези така красиви 9 месеца: помнете и го припомнете на жена си, че при нормални бременност са необходими минимум предпазни мерки, за да не се превърне бременността в робство за нея. Мъжете трябва да знаят, че това се отнася до храненето: в една страна като България няма опасност от недохранване, достатъчно е да се разходите из пазара, за да се убедите, че е така. Опасност има по–скоро от прехранване! Същото може да се каже и за спорта, малко спортове са забранени по време на 9–те месеца. Така и за пътуванията, а също и за работата. Една акушерка ми каза: „Да оставим бременните да живеят както обикновено, значи да им направим най–голяма услуга на света.“ Мъже вие трябва да сте в помощ на своите жени през този период от техният живот!

В случай че има опасност от патологични явления и лекарят наложи неприятни временни мерки — понякога може да се стигне и до