Прегледана и обновена на 04-05-2019

Относно какво представляват хапчетата против забременяване, предпазват ли на 100% от забременяване, предпазват ли от венерически болести, какви са техните странични ефекти, може ли да има усложнения и разбира се как се приемат, може да прочетете в пердходна наша публикация хапче против забременяване.

Накратко имате определен вид хапчета против забременяване, кото са назначени от вашия лекар и трябва да ги приемате 21 дни. След този период вие ще имате менструален цикъл и след него отново почвате да приемате хапчетата, ако желаете да останете защитена от евентуално зачеване. Много пъти такъв тип таблетки се изписват на млади момичета за нормаличиране на цикъл, ако имат нередовен цикъл разбира се. След като започнат да приемат редовно изписаните таблетки, тяхната менструация започва да става регулярна и всеки цикъл е с правилната продължителност.

хапчета против забременяване цени

хапче против забременяване

Bremennost.bg подготви темата – “Хапчета против забременяване цени” на база проучването което направи и в следващите редове ще ви обобщим информацията за най-използваните противозачатъчни и техните цени. Имайте в предвид, че всеки вид т.е. марка хапче против забременяване трябва да бъде изписано от вашия гинеколог.

Хапчета против забременяване и техните цени:
– МАРВЕЛОН – 15,95 лева
– ЯСМИН – 16,07 лева
– ЖАНИН – 15,83 лева
– ДИАНЕ 35 – 24,48 лева
– ЛОГЕСТ – 11,06 лева
– ЦИЛЕСТ – 20,36 лева
– БЕЛАРА – 22,60 лева
– РЕГУЛОН – 22,40 лева
– МИДИАНА – 15,00 лева
– ДЖАЗ – 21,83 лева

В днешно време в аптечната мрежа има много видове хапчета против забременяване. Една част от тях се взимат без прекъсване 21 дни, а друга част се вземат като спешна контрацепция няколко часа след необезопасен полов акт. Това са два различни типа и вида хапчета, тяхното действие е различно и винаги преди да предприемете нещо което засяга вашето тяло се доверете на лекар специалист.

В тази статия описаните търговски марки са на случаен п