Прегледана и обновена на 04-05-2019

Относно какво представляват хапчетата против забременяване, предпазват ли на 100% от забременяване, предпазват ли от венерически болести, какви са техните странични ефекти, може ли да има усложнения и разбира се как се приемат, може да прочетете в пердходна наша публикация хапче против забременяване.

Накратко имате определен вид хапчета против забременяване, кото са назначени от вашия лекар и трябва да ги приемате 21 дни. След този период вие ще имате менструален цикъл и след него отново почвате да приемате хапчетата, ако желаете да останете защитена от евентуално зачеване. Много пъти такъв тип таблетки се изписват на млади момичета за нормаличиране на цикъл, ако имат нередовен цикъл разбира се. След като започнат да приемат редовно изписаните таблетки, тяхната менструация започва да става регулярна и всеки цикъл е с правилната продължителност.

хапчета против забременяване цени

хапче против забременяване

Bremennost.bg подготви темата – “Хапчета против забременяване цени” на база проучването което направи и в следващите редове ще ви обобщим информацията за най-използваните противозачатъчни и техните цени. Имайте в предвид, че всеки вид т.е. марка хапче против забременяване трябва да бъде изписано от вашия гинеколог.

Хапчета против забременяване и техните цени:
– МАРВЕЛОН – 15,95 лева
– ЯСМИН – 16,07 лева
– ЖАНИН – 15,83 лева
– ДИАНЕ 35 – 24,48 лева
– ЛОГЕСТ – 11,06 лева
– ЦИЛЕСТ – 20,36 лева
– БЕЛАРА – 22,60 лева
– РЕГУЛОН – 22,40 лева
– МИДИАНА – 15,00 лева
– ДЖАЗ – 21,83 лева

В днешно време в аптечната мрежа има много видове хапчета против забременяване. Една част от тях се взимат без прекъсване 21 дни, а друга част се вземат като спешна контрацепция няколко часа след необезопасен полов акт. Това са два различни типа и вида хапчета, тяхното действие е различно и винаги преди да предприемете нещо което засяга вашето тяло се доверете на лекар специалист.

В тази статия описаните търговски марки са на случаен принцип и не са подредени според някаква характеристика като качество, ниска цена, странични ефекти и други техни характеристики. Ние периодично проверяваме и актуализираме информацията в текущата публикация, но ако сме пропуснали някои търговска марка или на пазара е излязла нов вид хапче против зачеване моля да се свържете с нас за да я добавим, защото държим информацията в сайта да е актуална.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу (започнете с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Пробиотични храни

Previous article

Малка матка

Next article