37 гестационна седмица от бременността с Близнаци

Бременност с Близнаци :) !!! Почти не остана и вече сме в 37 гестационна седмица от бременността с близнаци, но за пореден път ще напомним за хората които има едноплодна бременност да се прехвърлят в друга публикация в Bremennost.bg, а именно 37 гестационна седмица.

Накрая на пътя сте! Ако близнаците ви не са се появили до 37 седмица, почти сигурно е, че това ще се случи именно сега. Предстои наистина вълшебен момент за майката и бащата, тъй като те ще могат да видят невероятните прилики между близнаците си и да наблюдават как те реагират на всичко за първи път извън утробата. Раждането е много болезнен процес, без значение колко лекарства се използват от жената, както физически, така и емоционално, но в рамките на секунди след появата на бебетата – вие ще осъзнаете, че всичко си е заслужавало.
Напълно разбираемо е в 37 седмица да сте крайно изтощени и уморени от привидно несвършващата бременност. Почти всяка жена очаква с нетърпение родилните болки. Необходимо е да се знае, че това може да отнеме още няколко дни, може би дори една седмица или повече. Раждането на бебета в 37 гестационна седмица от бременността ще бъде чудесно за тях, но ако те останат във вашата матка още малко време, това ще е изцяло в тяхна полза.