Раждане

Раждане Секцио Видео

Прегледана и обновена на 27-10-2018

Всичко за раждането със секцио събрано в едно уникално видео. Много добре направен анимиран видео клип показващ описателно раждането със секцио т.е раждането на дете със цезарово сечение.

Уникално анимирано раждане със секцио видео клип т.е. раждане със цезарово сечение.
Това 3D видео показва най-общите и чести случай при които е наложително раждането на бебето да стане със секцио т.е цезарово сечение. В това уникално раждане на бебе със секцио и във видеото е добре показано, как по време на процедурата хирургът прави разрез в коремната стена и матката на бременната жена за да извади бебето. Анимацията включва също и информация за това какво да се очаква преди и след секциото, което си е вид операция. Обикновено след раждане секцио престоят в болницата е от 3 до 5 дни. Времето за пълно възстановяване от цезарово сечение или така казано секцио, може да продължи от 6 до 8 седмици
Анимацията е предоставена от 3D медицински анимации от Nucleusв в YouTube.

Очаквайте и още интересни видеота и клипове от Екипът на Bremennost.bg

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Както оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу:

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 8 години сайта Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане, здраве за мама и бебе. Информацията е предоставена от достоверни медицински източници по разбираем начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 4 важни категории – "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 960 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Интимна Хигиена при Жените

Предишна публикация

Още в Раждане

Comments

Comments are closed.