Прегледана и обновена на 27-10-2018

Всичко за раждането със секцио събрано в едно уникално видео. Много добре направен анимиран видео клип показващ описателно раждането със секцио т.е раждането на дете със цезарово сечение.

Уникално анимирано раждане със секцио видео клип т.е. раждане със цезарово сечение.
Това 3D видео показва най-общите и чести случай при които е наложително раждането на бебето да стане със секцио т.е цезарово сечение. В това уникално раждане на бебе със секцио и във видеото е добре показано, как по време на процедурата хирургът прави разрез в коремната стена и матката на бременната жена за да извади бебето. Анимацията включва също и информация за това какво да се очаква преди и след секциото, което си е вид операция. Обикновено след раждане секцио престоят в болницата е от 3 до 5 дни. Времето за пълно възстановяване от цезарово сечение или така казано секцио, може да продължи от 6 до 8 седмици
Анимацията е предоставена от 3D медицински анимации от Nucleusв в YouTube.

Очаквайте и още интересни видеота и клипове от Екипът на Bremennost.bg

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Интимна Хигиена при Жените

Previous article

Плацента

Next article