Прегледана и обновена на 13-05-2020

Видеото е направено от телевизия Discovery health, като на видеото чудесно се вижда самото раждане във вода.
Все повече жени на които им предстои раждане, желаят да се запознаят и научат повече за самото водно раждане, затова и ние им предоставяме нужната информация.

Заглавието на видеото е “Естествено насърчаване на раждането – болка и радост”. Преди видеото беше в нашия сайт, но се оказа, че този видеоклип е с възрастово ограничение, въз основа на правилата на Youtube общността, затова ви даваме линк към него.

Естественото изживяване – водно раждане на първото ни бебе

Това нормално раждане във вода видео – има информационна цел и по никакъв начин не иска да провокира или обиди някои. Видеото е взаимствано от обществен информационен източник youtube.com. Ако желаете да гледате още видео материали на тема водно раждане може да потърсите в youtube чрез думите water “birth”, но ви уверяваме, че повечето материали са за възраст 18+.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Близнаци

Previous article

Простата

Next article