Прегледана и обновена на 19-03-2021

В тази публикация ще може да видите две видеа на сперматозоиди под микроскоп.

Първото видео показва сперма поставена под микроскоп и постепенно дигитално увеличена 1000 пъти.

Второто видео показва сперма под микроскоп и се вижда как се движат сперматозоидите, като тук дигиталното увеличение под микроскоп е 1600 пъти.

Интересно е човек да види майката природа как е сътворила мъжкото тяло и част от него само за да продължи своето съществуване. Първото и второто видео показват човешката сперма под микроскоп! Спермата е увеличена под микроскоп соътветно в първото видео до 1000 пъти, а във второто до 1600 пъти. Видеото показва как се движат сперматозоидите в спермата и как милиони сперматозоиди се борят и конкурират един между друг кой е по по-най. Разгледайте и другите видео материали в сайта за бременни –  Bremennost.bg

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Обиколка на Корема при Бременност

Previous article

Матка

Next article

More in Речник