90 ден от бременността

Вие преминавате през 13 г. седмица и това е първата седмица от вашия втори триместър. Днес сте точно в 12 г. седмица и шест дни или това е 90 ден от бременността.

Бебето ви днес

Бебето прекарва по-голямата част от времето в навита позиция, често с кръстосани крака и ръце близо до лицето. Не го мислете много, защото развитието на бебето продължава по плана на майката природа. Никога не е твърде рано да започнете да планирате това, което ще трябва да купите за вашето бебе, дори ако не искате да започнете да пазарувате още сега.

Сега, когато сте в по-безопасния втори триместър, може да се изкушите да започнете да купувате някакви бебешки артикула, освен ако не сте суеверни и бихте предпочели да изчакате. Една добра причина да започнете пазаруването в този триместър е, че вашите енергийни нива са в своя връх на бременността. В по-късните месеци ще ви бъде твърде уморително да носите корема си, както и нарасналото тегло, и ходенето по магазините и пазаруването може да не е сред любимите ви забавления. Дори да не пазарувате, започвайте да планирате. Помолете приятелите си да препоръчат любимите си колички, креватчета и седалки за кола, след това проверете цените, така че да можете да планирате бюджета си. Може да откриете също, че семейството и приятелите предлагат употребявани стоки, които можете да закупите или заемете.

Ако закупите н