Забременяване с Момиче

Искам Момиче – Методи и Съвети при желание за забременяване с момиче!
Ако сърцето ви се топи всеки път, когато видите мъничко момиченце с розови дрешки, може би сте се запитвали как можете да си гарантирате забременяване с момиче. В действителност няма начин да се определи на 100% какъв ще бъде полът на вашето бебе. Има два научни методи, които твърдят че имат успех в предварителното определяне на пола на бебето, но тези методи са противоречиви. Разбира се най–важното нещо е да родите здраво бебе! Ако искате да се опитате да достигнете до така желаното забременяване с момиче, тук са нашите 8 съвета за това!

1.забременяване с момиче

Съвет за забременяване с момиче – Метод на Шетълс
Този метод възниква около 1960 и твърд, че има 75 процента успеваемост за двойки, които се надяват да заченат момиче. Д–р Шетълс смята, че най–важният фактор във определянето на пола, е времето. Полът на бебето се определя от хромозомата, превозвана от съответния сперматозоид. Сперматозоидите за момче плува много по–бързо, но оцеляват за по–кратък период от време, отколкото тези, които са отговорни за създаването на момиче. Сперматозоидите със женска хромозома са по–силни и по–устойчиви, но плуват по–бавно от сперматозоидите за момче. Според метода трябва да правите секс два до четири дни преди овулация, ако се надявате да зачене момиче. По времето, когато овулацията се случи, само сперматозоидите за момиче трябва да са оцелели и да оплодят зрялата яйцеклетка. Д–р Шетълс съветва, че ако желаете да имате успехно забременяване с момиче, трябва да избягвате сношение, когато имате ясна или жълтеникава вагинална слуз, тъй като това е сигурен знак за овулация. Следва да се отбележи обаче, че избягването на полов контакт през това време може да намали вероятността за зачеване въобще. Ние се погрижихме да ви улесним и направихме за вас калкулатор за забременяване. Лесно може да изчислите кой дни са подходящи за зачеване на момиче с нашия интерактивен калкулатор календар за забременяване.

2. Метод на Уелън за забременяване с момиче
Друг често използван метод е създаден от Д–р Уелан и твърди 57 процента успеваемост за двойки, които желаят да постигнат забременяване с момиче. Теорията е малко по–различна от времевата, тя съветва да правите секс 2 до 3 дни преди датата на вашата овулация. За момче тя предлага да се прави секс четири до шест дни преди овулацията. Двата метода са противоречиви в твърденията си за успех, като е трудно да се прецени дали тези успехи наистина са в резултат на методите. Има ограничено количество научните изследвания  в подкрепа на двата метода по–горе.

3. Ако желаете да достигнете до забременяване с момиче, правете секс предимно в мисионерска поза!
Дълбокото проникване е ключ към забременяването с момче, но за момиче е обратното. Секс в мисионерска поза увеличава шансовете ви за забременяване с момиче, защото тя ограничава дълбочината на проникване. Това по някакъв начин ограничава колко близо до шийката на матката ще се изхвърли спермата. Сперматозоидите за момче плуват много бързо за кратки периоди, така чрез ограничаването на дълбокото проникване може да бъде предотвратено сперматозоидите за момче да достигнат до зрялото яйце.

4. Съвет за забременяване с момиче – Намалете оргазмите!
Избягването на оргазъм може да бъде от ключово значение за зачеването на момиче. Женският оргазъм отделя алкална секреция, която може да помогне сперматозоидите за момче да оцелее по–дълго, чрез създаване на по–малко враждебна среда. Без тези секрети сперматозоидите за момче може трудно да оцелеят.

5. Яжте повече зеленчуци!
Според едно проучване, ако приемате всекидневно повече плодове и зеленчуци може да подобри шансовете ви за забременяване с момиче. Някои хора вярват, че вегетарианската диета може да ви помогне да зачене момиче, особено ако ядете храни като спанак, ядки и броколи. Храни с високо съдържание на калций и магнезий, листни зеленчуци, плодове и ориз са също така ефективни при стремежа за зачеване на момичета.

6. Съвет за забременяване с момиче – Яжте киселинни храни в периода на овулация!
Сперматозоидите  за момче са по–малко способни да оцелеят в кисела среда, и ако хапвате повече кисели храни всъщност те могат да променят рН на вагината ви. Така че се запасете с цитрусови плодове, сода, оцет и шоколад. Някои хора вярват, че вие трябва да избягвате  яденето на алкални храни като ябълки, бадеми, гъби и банани в периода на  овулацията.

7. Не консумирайте сол ако желаете да достигнете до така желаното забременяване с момиче!
Ниското съдържание на сол в диетата ви ще подпомогне, както да бъдете здрави, така също ще подобри шансовете ви за забременяване с момиче. Опитайте да избягвате солени меса, маслини, сини сирена и преработени храни, докато се опитвате да заченете. Също така трябва да ограничите размера на солта, използвана по време на готвене, умение, което ще бъде полезно за вас и  по време на бременността.

8. Взимайте топли вани за забременяване с момиче!
Някои хора вярват, че сперматозоидите за момче са чувствителни към топлина, заради това една топла вана преди секс може да помогне за отслабването на мъжките сперматозоиди. Потапянето в гореща вана ще работи също толкова добре.

За повечето двойки най–важният фактор е зачеването на здраво бебе. Ако копнеете да имате забременяване с момиче, можете да опитате горните методи, но не забравяйте, че няма научни доказателства за повечето от тях! Успех!

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 4.8 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg

Bremennost bg

Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).