Забременяване с Момче

Методи и Съвети за забременяване с момче!
Искам Момче – Надявате се да забременеете с момче? Опитайте тези 10 съвета за постигането на тази цел. Може би те са бабини деветини, или може би са истински, опитайте. Независимо дали искате момче или момиче, има стъпки, които можете да следвате, за да подобрите шансовете си. Разбира се никой от методите, изброени по–долу са доказано ефективни, а други са просто деветини, но какво имате да губите?

1. Съвет за забременяване с момче – Разберете кога сте в овулация
Звучи очевидно, но когато се опитвате да заченете, вие искате да бъдете абсолютно сигурни кога е точният момент за това. Тестовете за овулация са широко достъпни навсякъде в аптечната мрежа. Ползването на такива ще ви подскаже кога е най–добрият момент за забременяване. Вижте статията тест за овулация.

забременяване с момче

2. Правете секс колкото може по–близо до овулацията ви
Забавен факт? Сперматозоидите с мъжка хромозома са по–бързи плувци, но те също умират супер бързо. Тези с женска хромозома може да са по–мудни и им трябва повече време да достигнат до зрялата яйцеклетка и живеят повече време, отколкото мъжките. Чрез полов акт по–близо до овулацията е възможно да дадете преднина на сперматозоидите за момче и да имате успешно забременяване с момче! Интересен е методът на Шетълс за подбор на пола, при който чрез изследвания се е стигнало до заключението, че ако имате полов акт няколко дни преди същинската овулация шансът за момче е по-голям. Изчислете кой дни са подходящи за зачеване на момче с нашия интерактивен калкулатор календар за забременяване.

3. Съвет – Кажете довиждане на мисионерската поза
Ако искате момче е време да кажете довиждане на мисионерската поза – поне за сега! Опитайте пози, които ще позволят по–дълбоко проникване, като ти отгоре, или на четири крака. Защо се изисква това? Дълбокото проникване ще даде възможност на сперматозоидите за момчета да достигнат по–бързо и лесно до матката и ще имате по–добър шанс за „победа“!

4. Яжте като мъж за да имате забременяване с момче
Не в буквалния смисъл. По някаква причина сперматозоидите с хромозома за момче предпочитат алкална среда, което означава среда, която е по–малко киселинна. Така че, за да увеличите алкалността, експертите препоръчват да ядете повече алкални зеленчуци, лимон и сода. Така че давайте напред и хапвайте здраво! Това всичко е в името на бъдещото ви  бебе!

5. Съвет за забременяване с момче – Стремете се към повече оргазми!
Оргазмът е още едно от нещата, което помага да се произвежда по–алкална среда, която допринася за забременяване с момче!

6. Използвайте китайския лунен календар за успешно забременяване с момче
Стотици хора се кълнат в този метод за предсказване на пола и забременяване с момче. Той е бил ползван в продължение на стотици години и някои казват, че се е доказал като сигурен метод. Той използва възрастта на майката и месеца, в който тя е заченала  за определяне на пола на бебето. Можете да използвате календара, за да определите през кой месец трябва да опитате да заченете, за да получите пола на бебето, за който мечтаете. Някои експерти казват, че този метод е до 99 % точен! Защо да не го пробвате и да не се опитате да достигнете до желаното забременяване с момче?

7. Нека партньорът ви да носи боксери
Сперматозоидите с мъжка хромозома мразят топлината, затова носенето на боксерки може да помогне да пазите нещата там долу хладни и свежи! И припомняме също да забравите за горещите вани и горещите душове преди секс, както и за секса в банята под душа, когато се пробвате да постигнете успешно забременяване с момче!

8. Сироп за кашлица преди опита
Някои жени се кълнат, че една доза сироп за кашлица преди секс е донесъл успеха за забременяване с момче. Защо? Ами експертите казват, че лекарствата за кашлица може да помогнат за еластичното състояние на лигавицата на шийката на матката, което подпомага малките плувци по–бързо и лесно да достигнат целта.

9. Проверете Луната
Това определено е от бабините деветини, но легендата е, че секс в нощта, когато луната е във фаза една четвърт, гарантира забременяване с момче!

10. Съвет – Направете си чаша кафе преди секс
Някои хора се кълнат, че можете да увеличите шансовете си да заченете момче  като си направите и изпиете чаша ароматно кафе точно преди да правите секс. Може би кофеинът подпомага малките момчета да плуват по–бързо и лесно?

Това са нашите 10 съвети за забременяване с момче. Ще проработят ли те? Кой знае? Но те със сигурност ще бъде забавни за вас и партньора ви и ще направят опитите ви за забременяване с момче още по–сладки и по–приятни! Успех!

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 4.3 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg

Bremennost bg

Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).