Мама и Бебе

Възглавница за Кърмене

Обновена: 04-02-2019

Какво е Възглавница за Кърмене?
Възглавница за кърмене е вид възглавница с определена специфична форма и спомага за по – лесно кърмене на вашето бебе (вижте снимката). Тя поема тежестта на вашето бебе и ви освобождава от това напрежение в ръцете, гърба и врата. Продуктът възглавница за кърмене помага и да направи кърменето на бебето доста комфортно. Самата възглавница спомага за избягване на това неприятно напрежение на гърба и врата. Възглавницата за кърмене на бебе е доста по – удобна от големите обемисти възглавници които имате вкъщи. Тя е лесна за използване и веднага ще усетите нейните предимства. На нашия пазар се намират различни видове, остава само да се съобразите с модела или цената на възглавницата и да вземете вашата нова придобивка.

предимства на възглавница за кърмене
Предимства на Възглавницата за Кърмене
Облекчава натоварването на гърба и врата на майката, защото вече не е нужно да държите на ръце вашето бебе докато кърмите Вашето бебе се чувства комфортно придържа главата на бебето. То може да бъде оставено в рамките на ограниченията на възглавницата и тя да му е като опора да не се преобръща или падне от леглото на своите родители, където често може би ще бъде оставяно. Мека, удобна и хигиенична е, защото покритията при повечето видове могат да се сменят и перът. В повечето случай материалите не спарват. Може да закупи още по време на бременността, защото може да се използва и за опора на гърба. Ние напълно ви препоръчваме този продукт, защото резултатите които ще получите и облекчението за вас е неописуемо.

Някои жени споделят, че след като започнат да използват възглавница за кърмене, доста проблеми със самия процес кърмене са отпаднали и се чувстват по отпочинали.

Вагинални Промивки

Предишна публикация

Ранен Тест за Бременност

Следваща публикация

Comments

Comments are closed.

злоядо дете

Злоядо Дете

Празната чиния е нещо, за което вероятно много майки могат само да мечтаят. И все пак, преди ...
Мама и Бебе
осиновяване

Осиновяване

Какво е осиновяване? Осиновяване на дете е формален правен процес, при който всички права и отговорности, свързани ...
Мама и Бебе