Възглавница за Кърмене

Какво е Възглавница за Кърмене?
Възглавница за кърмене е вид възглавница с определена специфична форма и спомага за по – лесно кърмене на вашето бебе (вижте снимката). Тя поема тежестта на вашето бебе и ви освобождава от това напрежение в ръцете, гърба и врата. Продуктът възглавница за кърмене помага и да направи кърменето на бебето доста комфортно. Самата възглавница спомага за избягване на това неприятно напрежение на гърба и врата. Възглавницата за кърмене на бебе е доста по – удобна от големите обемисти възглавници които имате вкъщи. Тя е лесна за използване и веднага ще усетите нейните предимства. На нашия пазар се намират различни видове, остава само да се съобразите с модела или цената на възглавницата и да вземете вашата нова придобивка.

предимства на възглавница за кърмене


Предимства на Възглавницата за Кърмене
Облекчава натоварването на гърба и врата на майката, защото вече не е нужно да държите на ръце вашето бебе докато кърмите Вашето бебе се чувства комфортно придържа главата на бебето. То може да бъде оставено в рамките на ограниченията на възглавницата и тя да му е като опора да не се преобръща или падне от леглото на своите родители, където често може би ще бъде оставяно. Мека, удобна и хигиенична е, защото покритията при повечето видове могат да се сменят и перът. В повечето случай материалите не спарват. Може да закупи още по време на бременността, защото може да се използва и за опора на гърба. Ние напълно ви препоръчваме този продукт, защото резултатите които ще получите и облекчението за вас е неописуемо.

Някои жени споделят, че след като започнат да използват възглавница за кърмене, доста проблеми със самия процес кърмене са отпаднали и се чувстват по отпочинали.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg