Прегледана и обновена на 04-02-2019

Защо е нужен повече сън?
По–добрия сън през нощта означава по–добро представяне през деня. По–добрата кондиция през целия ден и издръжливост на физически, психически и професионални дейности ни кара да се чувстваме доста позитивно настроени през деня. Бързото заспиване и доброто спане влияе положително върху живота ви, а съчетано с една интересна придобивка като възглавница за бременни, можете да направите съня си още по сладък.

Какво е Възглавница за Бременни
Край на неудобството по време на сън за всички бременни жени. Виждали ли сте някога възглавница за бременни? Има различни видове възглавници за бременни, но в повечето те са дълги, за да може жената да я прегърне (Вижте снимката). видове възглавница за бременни и ползи

Да наистина идеята е доста проста и ползите от нейното използване са невероятни. С всеки изминал ден вие ще откриете че вашата възглавница за бременни служи за различни цели и ви помага да спите доста по–здравословно. Например може да я използвате не само за леглото, а и като възглавница докато сте на дивана, като килимче за пода и дори при пътуване ще я взимате с вас.

Ползи от възглавницата за бременни
Възглавниците за бременни са идеални за всяка жена, която страда от проблеми със съня по време на своята бременност, крампи на краката, болки в гърба или други напрежения. Проблемите със съня са доста изявени по време на бременност. Много жени имат проблеми със заспиването и със съня през нощта. Възглавница за бременност може да ви помогне да заспите и да имате добър непробуден съм през цялата нощ. За да останете непробудни цялата вечер може да ограничите количеството на вода преди лягане, но все пак трябва да се уверите че сте приели достатъчно количество вода (в противен случай дехидратирането може да доведе до запек при бременност). Сама по себе си възглавницата може да се ползва и след вашата бременност (надали ли ще имате желание да се отървете от нея).

Повечето жени се оплаква, че им е трудно да заспиват, защото не се чувстват достатъчно удобно по време на бременността.  Възглавниците за бременни са разход в семейния бюджет, но същевременно и лесен начин за осигуряване на още няколко часа сън. Самата инвестиция е една здравословна инвестиция за вашия комфорт. Вие ще бъдете изненадани колко много семейства използват възглавница за бременни, дори  и след самата бременност. Все известен факт е че също така този продукт допада освен на жените, така и на много мъже.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу (започнете с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Хемороиди

Previous article

Кръвен Тест за Бременност

Next article