Слинг за Бебе

Какво е Слинг за бебе?

слинг за бебе

Слинг за бебе е често срещан продукт  за отглеждане на новородено бебе. Векове назад, почти всяка култура е използвала такива приспособения за носене на бебето. При слинг за бебе или някои го наричат шал казваме когато бебето е привързано за тялото на майката. С течение на годините слигът се е доказал като ефективен. Слингът може да представлява нещо като голям шал в които новороденото бебе е привързано за майката и също така може да е доста по модернистичен. Използването на самия слинг осигурява топлина, това е най-ефективният и елементарен начин за поддържане на топлата  естествена връзка. Също така бебето чува сърдечния ритъм на майката и не се прекъсва връзката между майка и дете. Всичко това е много важно при отглеждането на новородено бебе.

Как да избера правилния Слинг за бебе

Важно е да изберете правилния бебешки слинг за новородено, които да е удобен за вас и вашето бебе.  Има различни видове слинг например с пръстен или с обтегачи, които ще определят нивото  на комфорт, позицията на която да е детето ви и начините по  които вие ще може да се движите свободно.  Изберете максимално удобен, лек слинг от дишаща материя,  най-добрия вариант е да попитате ваша близка приятелка и тя да сподели опит за това уникално удобно приспособление с вас. Цената също е определящ фактор при избора на правилния слинг, но преди всичко се придържайте към доказалите се производители на бебешки аксесоари. Не прибързвайте при избора на слинг за бебе, разгледайте различни магазини, тук също е важно да зададете въпроси на всеки продавач и така ще натрупате доста познания върху които ще стъпи вашата покупка.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg

Bremennost bg

Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас н