Подарък за Новородено Бебе

Изборът на подарък за новородено бебе може да е досаден и труден, особено за човек които няма деца и си няма на идея какво да подари, но ако вие сега имате бебе то тези идеи може да ви помогнат. Вижте как!

Ако ви предстои да имате бебе – ще имате и много хубави поводи да съберете гости при бебенцето – като погача, кръщене, рождени дни, или просто запознанство с новия член от семейството. В настоящата статия ще ви предложим изчерпателен списък с идеи за подаръци, които да ви помогне и да улесните всеки, които ви пита и се чуди какво да подари на новороденото. От идеите ни може да се възползва и всеки, на когото предстои посещение при новородено. Надяваме се да сме ви много полезни!

подарък за новородено бебе

1. Памперси:
Това може да ви изглежда банално и безинтересно като подарък за новородено бебе, но памперсите са едни от най-добрите подаръци за бебето. Попитайте всеки родител, който е натрупал стаж в отглеждането на бебе – какво огромно количество памперси са били употребени през първата година и повечето вероятно ще кажат, че не са били подготвени за огромната бройка. Не се страхувайте да дадете подарък, който може да не изглежда сензационен, но със сигурност ще бъде оценен по практичност още през първата година!

2. Столче за кола:
Столчето за кола е задължителна необходимост за малки бебета, които трябва да се транспортират до някое място. Този подарък за новородено бебе е специално изработен, така че да дава максимален комфорт по време на пътуване и да дава сигурност за безопасно пътуване. Столчетата за кола трябва да бъдат монтирани според указанията на производителя, така че да е гарантирана безопасността. Те обикновено се делят на възрастови групи и се дефинират по килограми. Обикновено са от 0 до 9, от 5 до 20 и т.н. Допитайте се до родителите кой вид ще им е най-полезен. Цените също варират според марката, вложените материали, степента на удобство, дали е ново или втора употреба. Новите столчета са в диапазон 80-800 лв. Като вече има такива и с въздушни възглавници при удар на автомобила.

3. Люлка-шезлонг:
Този подарък за новородено бебе може да бъде абсолютен спасител за родителите с по-капризни бебета. Тя позволява на бебето да се настани в удобна позиция, при която се осигурява успокояващо люлеещо движение. Дизайнът на тези люлки ги прави перфектни по размери за новородено. Този подарък ще даде глътка въздух на майката като ще премахне нуждата от успокояващото носене и полюшване на ръце, особено в периода на мъчителните колики. Някой модели предлагат хоризонтално, други вертикално, а трети смесено движение. Също така има и музикални модели с много успокояващи мелодии.

4. Чувалче за спане:
Чувалчето за спане за бебето е задължително приспособление в гардероба на новороденото, особено в райони с тежки зими. Дизайнът им позволява на бебетата да останат на топло през нощта. Дизайнът без ръкави държи вашето бебе на топло през нощта, без да се притеснявате от прегряване. Чувалчетата за спане са от специални памучни дишащи материи и може да се ползват за различни възрасти, има такива и за три годишни деца и си остава търсен подарък за новородено бебе.

5. Музикална играчка за кошара или креватче:
Музикалните играчки може да бъдат като магическа пръчка за бебетата, които имат проблеми със съня, поради което тя сред най-добрите подаръци за новородени. Успокояващите шумове и мелодии помагат на бебетата да заспят и да останат спокойни, а от там и цялото семейство е спокойно. Такъв тип подарък за новородено бебе със сигурност ще се оцени както от бебето, така и от неговите родители.

6. Кенгуру за бебе:
Кенгуруто за бебе става все по-популярен и желан подарък сред родителите не само, защото дава възможност ръцете на родителите да бъдат свободни, но и носят други ползи  като успокояване на бебето, тъй като може да е по-близо до топлината на тялото на майката или бащата.

7. Комплект с бебешко одеяло:
Нищо не казва добре дошли у дома по-добре от едно хубаво топло одеяло.  Ако подберете одеяло с достатъчно голям размер, за да се използва за повиване в началото и за завиване на детето като по-голямо. Леката и дишаща материя на едно такова одеяло позволява на бебетата да спи леко и без прегряване.  Този  вариант  е  чудесен  подарък  за новородено бебе.

8. Бебешки албум и комплект за отпечатък:
Това е чудесен сантиментален подарък за новородено бебе, който може да съхрани моменти от неговото детство и да му остане за спомен, когато то порасне. Има чудесни луксозни комплекти, които можете да изберете. Има и все повече хора, които се занимават с изработка на различни ръчно направени аксесоари, които могат да ви изработят уникални поръчкови персонализирани красотички.

9. Дрешки:
Един класически подарък за бебе са и дрешките, особено ако знаете от какво има нужда то. Растежът на бебетата е изключително интензивен, така че можете да се допитате до родителите от какво имат нужда и да им бъдете в помощ.

Изборът е ваш, но се допитайте и до консултантите в магазините. В днешно време подаръци да искате. Големите магазини са претрупани с всевъзможни изкушения от дори безполезни до много полезни подаръци за новородено бебе.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте