Прегледана и обновена на 07-10-2018

Днес 8 Март 2012 година, една мечта започва да се сбъдва! Стартира Проекта Bremennost.bg

Приемете най-искрените ни пожелания за всички жени:
– Бъдете Смели, Горди и Уверени в думите: “Аз ще победя!”

Защо 8 март ли, ами това е един прекрасен празник за всички жени по света. Ние възприемаме изработката и поддръжката на тази информационна медия Бременност.бг като един подарък към всички жени. Искрено се надяваме да даряваме усмивки с това което сме започнали да правим и ще продължаваме да правим. Да чудесно сте разбрали точно днес на осми март, един толкова вълнуващ празник за всички жени по света, ние екипа на bremennost.bg решихме да пуснем официално сайта за зачеване и забременяването, бременност, раждане,  всичко за самата мама и бебето и детето. Тук Вие скъпи родители ще намерите пълна специализирана информация, относно въпросите които си задавате преди Бременността, по време на самата бременност и след раждането на Вашето здраво бебе.

Изцяло сме на ваше разположение за възникнали въпроси, идеи и на всякакви коментари от ваша страна. Това може да направите в раздел контакти. Бременност

С много любов
Екипът на Bremennost.bg

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу (започнете с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Слинг за Бебе

Previous article

Овулация

Next article