Бременност

2 Гестационна Седмица Кой Месец е

Прегледана и обновена на 06-12-2016

Както вече обяснихме в предходната статия, може би се досещате че и тук е много лесно да се отговори на въпроса „2 гестационна седмица кой месец е?“. Ясно е за всички, че всеки месец се състой от минимум 4 седмици, точно затова 2-ра гестационна седмица попада във 1-ви месец от вашата бременност! Гестационните седмици започват да се броят от последният ви менструален цикъл, затова не се учудвайте, че в края на тази седмица е най-вероятно да забременеете, защото това е средата на един типичен менструален цикъл, когато овулацията се случва и условията са най-благоприятни за оплождане на яйцеклетката от сперматозоидите.

2 гестационна седмица кой месец е

Повече полезна информация за това какво се случва с вашия организъм във втора седмица на бременността може да прочетете в статията 2 гестационна седмица!

В следващата статия ще отговорим на въпроса „3 гестационна седмица кой месец е?“! Може би вече се досещате, нали?!

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Както оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу:

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 8 години сайта Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане, здраве за мама и бебе. Информацията е предоставена от достоверни медицински източници по разбираем начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 4 важни категории – "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 960 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

1 Гестационна Седмица Кой Месец е

Предишна публикация

3 Гестационна Седмица Кой Месец е

Следваща публикация

Comments

Comments are closed.