Прегледана и обновена на 08-02-2016

Много жени ни изпращат постоянно запитвания каква е цената  на кръвен тест за бременност! На тази страница от Бременност.бг ние потърсихме  в интернет  и сме събрали на една страница всички медицински лаборатории които имат услугата кръвен тест за бременност и съответно неговата цена. Както всички знаят при кръвното изследване се взема кръв и се търси за наличност на хормона – човешки хорион–гонадотропин – бета–чхг / β–HCG/ и в зависимост от неговите показатели се определя дали жената е бременна. Тестът е значително по точен от тестовете които се продават във всяка една аптека и са за домашна употреба.

цена на кръвен тест за бременност в лаборатория

Ето и някои диагностични лаборатории в които може да си направите изследването след заплащане на определена сума:
– МБАЛ „Токуда Болница София” – кръвен тест за бременност цена: 15,00лв
– Лаборатории Рамус в София, Варна, Ямбол и Бургас – цена: 16,00лв
– Медицински център Репробиомед  – София: 18,00лв
– МБАЛ “МЕДЛАЙН” – София, Пловдив и Варна – цена 13,00лв
– Медико–диагностична лаборатория Лина – Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Карнобат, Айтос, Камено и Руен – Цена 17,00лв
– СМДЛ Д–р Ноневи ООД – София и Шумен – Цена: 17,00лв
– АГ болница “Шейново”, София – Цена: 17,00лв
– „Медико–диагностична лаборатория КАНДИЛАРОВ“, София, Варна и Козлодуй – Цена: 17,50лв
– МДЛ БОДИМЕД, София, Пловдив, Пазарджик и Сандански  – Цена: 20,00лв

В цяла България има много добри лаборатории, където може да си направите кръвен тест за бременност с които да ще останете сигурна дали сте бременна или не сте.  Тук описахме някои от тях и съответно техните цени, а от тук нататък човек сам трябва да си определи къде ще отиде, може би където му е най–близо защото както се вижда цените не се различават много.

*Всички изброени Медико–диагностични лаборатории са намерени в интернет. Те не са подредени по някакви характеристики. Всеки има право да е в тази статия, затова ние даваме правота на всеки управител да ни изпрати съответно името на лабораторията, града и съответно цена на кръвен тест за бременност и ние ще ги добавим.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу (започнете с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Отбиване на Бебе

Previous article

Прееклампсия

Next article