Прегледана и обновена на 08-02-2016

Много жени ни изпращат постоянно запитвания каква е цената  на кръвен тест за бременност! На тази страница от Бременност.бг ние потърсихме  в интернет  и сме събрали на една страница всички медицински лаборатории които имат услугата кръвен тест за бременност и съответно неговата цена. Както всички знаят при кръвното изследване се взема кръв и се търси за наличност на хормона – човешки хорион–гонадотропин – бета–чхг / β–HCG/ и в зависимост от неговите показатели се определя дали жената е бременна. Тестът е значително по точен от тестовете които се продават във всяка една аптека и са за домашна употреба.

цена на кръвен тест за бременност в лаборатория

Ето и някои диагностични лаборатории в които може да си направите изследването след заплащане на определена сума:
– МБАЛ „Токуда Болница София” – кръвен тест за бременност цена: 15,00лв
– Лаборатории Рамус в София, Варна, Ямбол и Бургас – цена: 16,00лв
– Медицински център Репробиомед  – София: 18,00лв
– МБАЛ “МЕДЛАЙН” – София, Пловдив и Варна – цена 13,00лв
– Медико–диагностична лаборатория Лина – Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Карнобат, Айтос, Камено и Руен – Цена 17,00лв
– СМДЛ Д–р Ноневи ООД – София и Шумен – Цена: 17,00лв
– АГ болница “Шейново”, София – Цена: 17,00лв
– „Медико–диагностична лаборатория КАНДИЛАРОВ“, София, Варна и Козлодуй – Цена: 17,50лв
– МДЛ БОДИМЕД, София, Пловдив, Пазарджик и Сандански  – Цена: 20,00лв

В цяла България има много добри лаборатории, където може да си направите кръвен тест за бременност с които да ще останете сигурна дали сте бременна или не сте.  Тук описахме някои от тях и съответно техните цени, а от тук нататък човек сам трябва да си определи къде ще отиде, може би където му е най–близо защото както се вижда цените не се различават много.

*Всички изброени Медико–диагностични лаборатории са намерени в интернет. Те не са подредени по някакви характеристики. Всеки има право да е в тази статия, затова ние даваме правота на всеки управител да ни изпрати съответно името на лабораторията, града и съответно цена на кръвен тест за бременност и ние ще ги добавим.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!