Прегледана и обновена на 04-02-2019

Какви тестове за бременност има на нашия пазар и съответно техните цени, към  днешна дата. Ние периодично ще проверяваме наличните на пазара марки и техните цени и тук ще обновяваме и обобщаваме информацията, защото много жени се питата “колко струва тест за бременност”.
Имайте в предвид че някои тестове за бременност, са по-чувствителни на хормона HCG – човешки хорионгонадотропин (които го има в тялото на човек само ако сте бременни) от други. Или така казано някои от тестовете биха дали по-добри и точни резултати още от първия ден от зачеването.

Тест за Бременност Цена според това дали теста е Касета или е тип Писалка / лента или струен тест/!

Тест за Бременност Цена – тип Касета

– Presto – Цена: 5.10 лв.
– Clear View – Цена: 4,30 лв.
– Sure Check – Цена: 4,60 лв.
– Ozone – Цена: 2,40 лв.
– Clear Choice – Цена: 2,30 лв.
– Clear Test – Цена: 2,90 лв.
– Confirm – Цена: 1,80 лв.
– Easy Test – 2.00 лв

Тест за Бременност Цена – тип Писалка / лента или струен тест/

– Clear Test – Цена: 6,00 лв
– Sure Check – Цена: 6,90 лв
– Clear View – Цена: 6,29 лв.
– BB Test– Цена: 4.60 лв

Както се вижда цените варират от близо 2 лв. до около 7 лв., тест за бременност цена

като това зависи какъв тест ще си закупите – дали той ще е тип касета или писалка (лента или струен). Разбира се има и дигиталните тестове за бременност, които са доста по скъпи около 15-20,00 лв. Ако ви закъснява менструалния цикъл и мисълта за бременност не излиза от главата ви, просто не му мислете отидете в първата аптека и вземете избрания тест за бременност със съответната цена.
Вече може би няма да се чудите колко струва тест за бременност!

*Изброените марки и видове тестове за бременност и цени са събрани от различни аптеки и могат да се различават, подреждането отгоре на долу е според цените които са ни предоставили в аптеката и по никакъв начин не определя тяхното качество като продукт. Вие сте производител и желаете да добавим и вашия тест за бременност със съответната цена, пишете ни!

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 3 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу (започнете с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Видео на забавен 9 месечен проект в 100 секунди

Previous article

Бременност и Кафе

Next article