Прегледана и обновена на 04-02-2019

Един забавен 9 месечен проект, пресъздаден по интересен начин от една влюбена двойка млади хора.

Видеото показва как жената се развива по време на своята бременност. Ден след ден, седмица след седмица, месец след месец времето е пресъздадено много интересно през бременността. Както се казва забавни и щастливи хора. Само за една седмица видеото е било видяно в Youtube над 12 000 000 пъти и има над 50 000 харесвания. Youtube канала се казва bornonboard.

Хитро и забавно нали, може и вие да увековечите и запазите на видео всяка една промяна във вашето тяло по време на бременност. Ще бъде интересно за вашето дете след години да гледа видеото в което то играе главната роля. Видео клипа доказва за пореден път, че хората ще продължават да бъдат изобретателни в своя живот! Не се замисляйте въобще просто взимайте камерата и започвайте да режисирате и продуцирате вашата продукция на живота.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Диария при Бременност

Previous article

Тест за Бременност Цена

Next article