Бременност

Видео на забавен 9 месечен проект в 100 секунди

Прегледана и обновена на 04-02-2019

Един забавен 9 месечен проект, пресъздаден по интересен начин от една влюбена двойка млади хора.

Видеото показва как жената се развива по време на своята бременност. Ден след ден, седмица след седмица, месец след месец времето е пресъздадено много интересно през бременността. Както се казва забавни и щастливи хора. Само за една седмица видеото е било видяно в Youtube над 12 000 000 пъти и има над 50 000 харесвания. Youtube канала се казва bornonboard.

Хитро и забавно нали, може и вие да увековечите и запазите на видео всяка една промяна във вашето тяло по време на бременност. Ще бъде интересно за вашето дете след години да гледа видеото в което то играе главната роля. Видео клипа доказва за пореден път, че хората ще продължават да бъдат изобретателни в своя живот! Не се замисляйте въобще просто взимайте камерата и започвайте да режисирате и продуцирате вашата продукция на живота.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Както оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу:

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 8 години сайта Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане, здраве за мама и бебе. Информацията е предоставена от достоверни медицински източници по разбираем начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 4 важни категории – "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца имаме над 1 милион потребителя посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Диария при Бременност

Предишна публикация

Тест за Бременност Цена

Следваща публикация

Comments

Comments are closed.