Бременност

Как се Прави Тест за Бременност

Обновена: 19-11-2016

Как се прави тест за бременност стъпка по стъпка: В по-долните редове ще покажем със снимки и разбира се ще опишем цялата процедура много подробно за това как се прави тест за бременност закупен от аптеката и направен в домашна обстановка.

Извадете теста от първичната опаковка от фолио непосредствено преди започването на процедурата.

 

Хванете теста с едната ръка за мястото, където е нарисувано цвете / при различните тестове за бременност може да се различава/ и с другата ръка свалете капачката му.

 

След сваляне на капачката проверете намиращата се под нея абсорбираща зона, която има пет отвора на повърхността си. Поставете тази зона на теста под струята урина за минимум 5 секунди. Ако не желаете да използвате директно под струята, може да потопите абсорбиращата зона в урина, предварително събрана в
подходящ контейнер. Уверете се, че абсорбиращата зона е напълно намокрена.

Поставете обратно капачката върху абсорбиращата зона.

 

 

Как да Разчетем Получения резултат от Тестът за Бременност:
Резултатът се появява в рамките на 5 минути след нанасяне уринната проба върху  теста. Не отчитайте резултати, появяващи се след 10-тата минута от започването на теста.

Наличието САМО на една линия в контролната зона на теста „С“ е индикация за ОТРИЦАТЕЛЕН резултат. Не е установена бременност!

Наличието САМО на една линия в контролната зона на теста „С“ и в зоната на резултат „Т“ е индикация за ПОЛОЖИТЕЛЕН
резултат. Вие сте бременна!

Отсъствието на каквито и да е линии в прозореца за отчитане или появата само на тестовата линия в зона „Т“ след изтичане на 5 минути от началото на теста е индикация за НЕВАЛИДЕН резултат. Повторете процедурата, използвайте нов тест.

Разбира се различните тестове за бременност в зависимост от вида се различават, но разбира се тук сме поместили обяснения на едни от най-масовите тестове за това как се прави тест за бременност. Инструкциите за това как се прави тест за бременност са предоставени с любезното съдействие на Сигурните тестове за бременност и овулация – Тестове за Бременност и Овулация – Съртън

съртън - сигурните тестове за бременност и овулация

Абортът Причина за Безплодие (Стерилитет)

Предишна публикация

Безплодие (Стерилитет)

Следваща публикация

Comments

Comments are closed.