Фолиева Киселина Цена

Видове фолиева киселина на пазара и тяхната цена
На нашия пазар има различни видове фолиева киселина. Тя горещо се препоръчва преди бременност, още по време на самите опити за забременяване и по време на самата бременност, защото фолиевата киселина или витамин В 9 оказва изключително благоприятно влияние, както върху майката, така и върху плода.

В следващите редове ще ви опишем какви са различните видове фолиева киселина и каква е цената за една опаковка. За съжаление цените варират между 2 лв. и 30 лв, в зависимост дали производството е наше родно или е на чужда фирма. За качеството не можем да кажем, защото не сме правили нужните изследвани за всеки продукт поотделно за да ги сравним.

Това са някои от най–известните и търсени видове фолиева киселина и техните цени на българският пазар:

видове фолиева киселина и тяхната цена

– Огестан. С рибено масло и омега 3.
Брой в опаковка – 30 бр., цена – 28,80 лв;
– Допелхерц – фолиева киселина, омега 3, витамини В6 и В12.
Брой в опаковка – 60 бр., цена – 15,20 лв;
– Фолиева киселина „Биомеда”.
Брой в опаковка – 30 бр., цена – 2,10 лв;
– Фолиева киселина „ Webber Naturals”.
Брой в опаковка – 90 бр., цена – 24,40 лв;
– Инофолик. Съдържа фолиева киселина и инозитол. Чудесно средство за лечение на поликистозни яйчници.
Брой в опаковка – 30 бр., цена – 33,50 лв;
– Фолиева киселина на „Фарма” – Дупница
Брой в опаковка – 90 бр., цена – 6,10 лв;
– Фолиева киселина „Сънлайф”. Без глутен, лактоза и захароза. За жени желаещи деца и здрава сърдечно – съдова система
Брой в опаковка – 60 бр., цена – 16,90 лв;
– Актастайл мама протект. Хранителна добавка, специално предназначена за бременни жени. Освен фолиева киселина, съдържа и други важни витамини и минирали.
Брой в опаковка – 30 бр., цена – 19,70 лв;
– Фолиева Киселина от ВАЛМАРК
Брой в опаковка – 60 бр., цена – 9,60 лв;

Както виждате цените варират, но също така и качеството. Ако вашият гинеколог ви препоръчва да си вземете препарат за 30 лв., вместо за 2 лв, може би в конкретния случай трябва да го послушате. Най–малкото, че по–скъпите препарати съдържат в себе по качествен продукт или дори повече витамини и минерали, имат комплексно действие върху целия организъм. А при бременност, при положение, че имунната система е доста изтощена, наистина по–добрият вариант е да вземете скъпия препарат, за да си подсигурите добро здраве, както за вас, така и за бебето.

Помнете, че в повечето случаи евтиното излиза много скъпо!

Цените са взети от различни аптеки и може да се различават при различните търговци на дребно. Възможно е по аптеките да намерите лекарствата съответно по–скъпо или по–евтино. В аптечната мрежа цените също варират и както знаете едно лекарство може да се намери и с 15 лв. по–евтино, в зависимост къде го търсите.

Забележка: Видовете фолиева киселина и тяхната цена не са подредени по някакви специфични критерии. Избора оставяме изцяло на вас!

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg

Bremennost bg

Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Следваща публикация