Прегледана и обновена на 16-02-2021

Вие сте в 36 гестационна седмица. Бебето ви днес:

Може да забележите промяна в характера на движенията на вашето бебе, отразяваща намаленото количество околоплодна течност и следователно пространство за придвижване. Всяко движение е по-вероятно да се усети, тъй като плода докосва страната на матката ви. Всички бременни жени се нуждаят от подкрепа в последните седмици, но ако сте необвързани, това може да бъде още по-важно. Независимо дали сте направили  самостоятелен  избор или неочаквано сте се оказали в тази ситуация, може да изпитвате смесени чувства през идните седмици. Няма съмнение, че да станете соло включва допълнителни отговорности и притеснения, но с малко помощ от близките ви приятели и семейството,  ще можете да направите тези последни няколко седмици от бременността си положителни.

Ако сте загрижени да сте сами, дръжте близък приятел или близък член на семейството, който  да е на повикване през цялото време. Той или тя може да поиска разрешение от работното си място, за да вземе отпуск, за да бъде с вас, ако трябва да ви се помага. Бъдете заети, преди да пристигне вашето бебе, с планиране на много дейности по време на отпуска си по майчинство.

Не се страхувайте да помолите хората за помощ при пазаруване за покупки в последния момент за бебето или да подготвите дома си за новото ви пристигане. Повечето хора ще бъдат доволни от честта да бъдат помолени да ви шподкрепят и да ви помогнат да се подготвите за нещата. Най-важното е да се грижите добре за себе си.

 

Бебешко парти:

Партито за отпразнуване на предстоящата поява на бебето ви  е една чудесна възможност да се съберете с момичетата. Организирайте го сами или помолете най-добрата си приятелка  да ви помогне. На бебешкото празненство вероятно ще получите много подаръци. Обикновено ще да има подаръци за майката и новороденото.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):