Прегледана и обновена на 11-12-2016

Забавлявайте се с 10 избрани  предложения и отговора на въпроса – “Как да му кажа, че съм Бременна?”
Когато разберете, че сте бременна, един от най–вълнуващите мигове е да кажете на всички останали добрата новина. Но първият човек, който трябва да разбере за вашата бременност е другия родител – вашият съпруг или партньор, който ще сподели чудото на нарастващия живот с вас. Разбира се във вас започва да си задавате един въпрос, а именно – Как да му кажа, че съм бременна?! Намирането на творчески начин да кажете на любимия, че той е на път да стане баща, е един от онези моменти, който ще останат и за двамата ви незабравим и безценен спомен за цял живот. В чест на това събитие, ние ще ви предложим няколко сладки начина как да му кажете, че сте бременна:

1. Организирайте романтична вечеря за двамата!
Със сигурност сте чували историята за един човек, който е предложил на любимата си брак чрез пускането на годежен пръстен в някакъв десерт или шампанско в края на хубава вечеря? Можете да направите и вие нещо подобно и да спрете веднъж за винаги да криете и да се чудите – „Как да му кажа, че съм бременна?“. Изведете любимия си на вечеря на романтично място, поръчайте хубава сочна пържола и вино и след това му поднесете красиво опакован малък пакет, в който се намира вашия положителен тест за бременност!

2. Поръчайте му тениска с атрактивен надпис
Ние всички знаем колко много момчетата обичат тениски. Изненадайте любимия си с прекрасната новина, че сте бременна, като му поръчате тениска с надпис за хубавата вест. Това е много оригинален начин да оповестите хубавата новина, а и няма да ви излезе много скъпо. В интернет има много сайтове, които предлагат щамповане на тениски, което е в рамките на 15–30 лв за бройка, вие си избирате, те ви пращат проект и след одобрението ви я изработват. Вие не се занимавате с нищо и не губите много време.

3. Поръчайте му порцеланова чаша за кафе с надпис
За тази статия зададох въпроса – Как да му кажа, че съм бременна? на една моя добра приятелка. Това е нейна идея! Ани благодаря ти, за споделения опит в Bremennost.bg. Ако партньорът ви обича да пие кафе сутрин и това му доставя голяма наслада, можете да поднесете на любимия си кафе в чаша, която има надпис ,, мен+теб=бебе”. Така сутрешното кафе ще е още по–сладко и денят и на двамата ще започне прекрасно! Има сайтове, от където онлайн може да поръчате такава чаша, или може да отидете до близък офис на рекламна агенция или фото студия и да заявите този подарък.

4. Направете му прожекция с ваши снимки!
Кой не обича да бъде звездата! Направете слайдшоу от снимки на вас и вашия съпруг. Нека бъдат подрани такива снимки, които обхващат цялата ви връзка: от приятелство към любовта в началото, като съпруг и съпруга и в края не забравяйте да включите снимка на вашия положителен тест за бременност. Тук за да е още по интересно, докато му казвате, че сте бременна по този начин, може да сте скрили една видео камера и да заснемете неговата реакция.

5. Отидете заедно да аптеката.
Отведете партньора ви с вас до аптеката, от където си купете пренатални витамини и добавки за бременни и  вижте само колко време му отнема да осъзнае какво правите.

6. Подарете му снимка в рамка
Варианти много за това как да му кажа че съм бременна… Вземете хубава рамка, която смятате, че той ще оцени, и сложете в нея например снимка на вашия положителен тест за бременност, моментна снимка на корема ви, преди той да стане огромен, или дори снимка от вашия първи ултразвук, който потвърждава, че наистина сте бременна. Сложете рамката със снимката на бюрото му. Той ще бъде зашеметен и може би безмълвен няколко минути!

7. Направете видео
Заснемете видео с вашия партньор под претекст, че искате да ви остане за спомен и говорете нещо като в един момент кажете:, “Хей, чакай… почти забравих… Аз съм бременна!” След това ще имате видео с неговата страхотно реакция, което можете да гледате по всяко време, когато поискате да се усмихнете.

8. Направете му пъзел с надпис ,,Аз съм бременна”
Ако все още се чудите „Как да му кажа, че съм бременна?!“, може би това ще е вашият избран начин. Поръчайте да ви изработят пъзел, с който да оповестите хубавата вест. Подарете го на любимия и го накарайте да го сг