Мама и Бебе

Пожелания за Бебе

Обновена: 02-02-2017

Тук ще откриете оригинални примерни пожелания за бебе, които са написани специално за сайта Bremennost.bg! Бъдете оригинални като комбинирате няколко пожелания за бебе и направите уникално пожелание за вашата поздравителна картичка.
Бебето е най–добрият подарък за всички родители. С пристигането на новороденото – родителите са изпълнени с щастие и очакване на бъдещето. Нищо в цялата вселена не може да направи родителите така щастливи, както новото бебе. Така че, когато вие  трябва да предадете своите пожелания към новороденото и неговите родители, които са ви близки и скъпи, трябва да се вдъхновите именно от техните чисти емоции и трепети. Вашите пожелания за бебе трябва да предават вашите искрени и добри пожелания за новороденото бебе и за неговото предстоящото светло бъдеще. Ние ще се опитаме да ви предложим хубави варианти на пожелания за бебе по–долу:

 1. Честито бебе! Мило семейство, Днес сте получили един от най–желаните и специални подаръци, за който всеки родител може да мечтае. Искам да ви поздравя и да ви пожелая здраве и мигове на щастие в това ново пътуване. Новото бебе е желание и надежда и всички проблеми на света ще изчезват всеки път, когато то ви се усмихне.
 2. Поздравления! Бог да благослови и бди над вас, вашето бебе и вашето семейство!
 3. Поздравления! Бебето превръща съпруга и съпругата в мама и татко. Като влизате в дебрите на родителството заедно, вие ще станете по–мъдри и по–зрели, а любовта ви нека разцъфне в нова насока, вдъхновена от красотата на новия живот, който сте създали. Поздравления за раждането на вашето бебе.
 4. Поздравления и добре дошли в света на безсънните нощи, неспокойните дни и планините за пералня. Само не забравяйте – бебета са благословия, и вие сте получили една такава от Живота. Поздравления за вашия малък пакет радост.
 5. пожелания за бебе Поздравления! Сега е времето да се насладите на малките крачета и на прекрасната миризма на вашето бебе. Тези моменти са безценни и неповторими, направете толкова снимки, колкото е възможно, за да не пропуснете нито един скъпоценен момент! Бебето е дар от живота и е един от най–красивите моменти в него, които никога няма да забравите. Раждането на вашето дете е нещо, което ви променя за неопределено време. Бъдете благословени и се наслаждавайте на неземното щастие във всяка минута
 6. Поздравления за гордите родители, които имат такова сладко бебе. Да бъдете свидетели на раждането на дете и да го гледате как расте е едно от най–големите богатства на живота. Насладете му се бавно с пълни шепи, защото преди да се усетите, малкото бебе вече няма да бъде толкова малко
 7. Изпращаме сърдечни молитви към Всевишния да направи живота на това бебе изпълнен с цвят и радост. Поздравления
 8. Изпращаме океан от любов и благословии за новороденото бебе. Нека живота на този нов човек е изпълнен с големи постижения и успехи
 9. С настоящото поздравяваме родителите на това прекрасно малко новородено бебе и се надяваме те да продължават да се изпитват това невероятно количество радост и еуфория и през идните години
 10. Изпращаме топли поздрави на радостното семейство, което е получило като подарък едно малко сладко новородено бебе. Нека вашето мъниче има прекрасен и благословен живот. Изпращаме тонове прегръдки и целувки на малкото човече!
 11. Поздравления за появата на най–новия член на семейството! Бог да благослови новороденото бебче с късмет, здраве и богатство. Може да не се замисляте сега колко бързо растат малките бебета, така че не забравяйте да се грижите и да се наслаждавате на крехкото създание във всяка възможна минута. Поздравления.
 12. Топли поздрави към новото бебе. Нека този малък ангел донесе много любов, радост и усмивки в живота на всички членове на семейството ви.
 13. Поздравления за новата мама и татко за пристигането на малкия ви ангел. Бог да благослови вашето бебе с цялата си любов, грижа и щастие!
 14. Честито бебе! Нека то да расте здраво, щастливо и обичано, така че в бъдеще да се превърне в един достоен и прекрасен човек! Поздравления!
 15. Честита Ви рожба! Нека появата на малкото човече внесе в живота ви много красота, светлина и обич и нека да расте здраво и закриляно от своите мама и татко! Бъдете благословени! Поздравления!

Дано ви харесват примерните пожелания за бебе, ако имате нещо наум и желаете да го споделите с нас може да ни изпратите вашето поздравление за бебе през формата за контакти. Поздрави!

Зацапване преди Менструация

Следваща публикация

Comments

Comments are closed.

злоядо дете

Злоядо Дете

Празната чиния е нещо, за което вероятно много майки могат само да мечтаят. И все пак, преди ...
Мама и Бебе
осиновяване

Осиновяване

Какво е осиновяване? Осиновяване на дете е формален правен процес, при който всички права и отговорности, свързани ...
Мама и Бебе