Пожелания за Бебе

Тук ще откриете оригинални примерни пожелания за бебе, които са написани специално за сайта Bremennost.bg! Бъдете оригинални като комбинирате няколко пожелания за бебе и направите уникално пожелание за вашата поздравителна картичка.
Бебето е най–добрият подарък за всички родители. С пристигането на новороденото – родителите са изпълнени с щастие и очакване на бъдещето. Нищо в цялата вселена не може да направи родителите така щастливи, както новото бебе. Така че, когато вие  трябва да предадете своите пожелания към новороденото и неговите родители, които са ви близки и скъпи, трябва да се вдъхновите именно от техните чисти емоции и трепети. Вашите пожелания за бебе трябва да предават вашите искрени и добри пожелания за новороденото бебе и за неговото предстоящото светло бъдеще. Ние ще се опитаме да ви предложим хубави варианти на пожелания за бебе по–долу:

 1. Честито бебе! Мило семейство, Днес сте получили един от най–желаните и специални подаръци, за който всеки родител може да мечтае. Искам да ви поздравя и да ви пожелая здраве и мигове на щастие в това ново пътуване. Новото бебе е желание и надежда и всички проблеми на света ще изчезват всеки път, когато то ви се усмихне.
 2. Поздравления! Бог да благослови и бди над вас, вашето бебе и вашето семейство!
 3. Поздравления! Бебето превръща съпруга и съпругата в мама и татко. Като влизате в дебрите на родителството заедно, вие ще станете по–мъдри и по–зрели, а любовта ви нека разцъфне в нова насока, вдъхновена от красотата на новия живот, който сте създали. Поздравления за раждането на вашето бебе.
 4. Поздравления и добре дошли в света на безсънните нощи, неспокойните дни и планините за пералня. Само не забравяйте – бебета са благословия, и вие сте получили една такава от Живота. Поздравления за вашия малък пакет радост.
 5. пожелания за бебеПоздравления! Сега е времето да се насладите на малките крачета и на прекрасната миризма на вашето бебе. Тези моменти са безценни и неповторими, направете толкова снимки, колкото е възможно, за да не пропуснете нито един скъпоценен момент! Бебето е дар от живота и е един от най–красивите моменти в него, които никога няма да забравите. Раждането на вашето дете е нещо, което ви променя за неопределено време. Бъдете благословени и се наслаждавайте на неземното щастие във всяка минута
 6. Поздравления за гордите родители, които имат такова сладко бебе. Да бъдете свидетели на раждането на дете и да го гледате как расте е едно от най–големите богатства на живота. Насладете му се бавно с пълни шепи, защото преди да се усетите, малкото бебе вече няма да бъде толкова малко
 7. Изпращаме сърдечни молитви към Всевишния да направи живота на това бебе изпълнен с цвят и радост. Поздравления
 8. Изпращаме океан от любов и благословии за новороденото бебе. Нека живота на този нов човек е изпълнен с големи постижения и успехи
 9. С настоящото поздравяваме родителите на това прекрасно малко новородено бебе и се надяваме те да продължават да се изпитват това невероятно количество радост и еуфория и през идните години
 10. Изпращаме топли поздрави на радостното семейство, което е получило като подарък едно малко сладко новородено бебе. Нека вашето мъниче има прекрасен и благословен живот. Изпращаме тонове прегръдки и целувки на малкото човече!
 11. Поздравления за появата на най–новия член на семейството! Бог да благослови новороденото бебче с късмет, здраве и богатство. Може да не се замисляте сега колко бързо растат малките бебета, така че не забравяйте да се грижите и да се наслаждавате на крехкото създание във всяка възможна минута. Поздравления.
 12. Топли поздрави към новото бебе. Нека този малък ангел донесе много любов, радост и усмивки в живота на всички членове на семейството ви.
 13. Поздравления за новата мама и татко за пристигането на малкия ви ангел. Бог да благослови вашето бебе с цялата си любов, грижа и щастие!
 14. Честито бебе! Нека то да расте здраво, щастливо и обичано, така че в бъдеще да се превърне в един достоен и прекрасен човек! Поздравления!
 15. Честита Ви рожба! Нека появата на малкото човече внесе в живота ви много красота, светлина и обич и нека да расте здраво и закриляно от своите мама и татко! Бъдете благословени! Поздравления!

Дано ви харесват примерните пожелания за бебе, ако имате нещо наум и желаете да го споделите с нас може да ни изпратите вашето поздравление за бебе през формата за контакти. Поздрави!

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 3 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):