Молитва за Зачеване

Има ли молитва за зачеване?
Обогатяването на семейството с нов член е нещо, което повечето двойки съкровено желаят, но то не винаги е лесно постижимо. Много усложнения могат да възникнат за тези, които се опитват да заченат, а понякога просто това не изглежда справедливо. Много често, след като са опитани различни начини за зачеване и бременност не е била постигната –  единствена надежда остава моленето за Божията благословия и неговата подкрепа, докато се опитвате отново да имате детенце.

молитва за зачеване

Чрез вярата и молитвите – Бог ще знае колко много искате бебе и ще ви изпрати благословията си. Тъй като едно дете е една от най–големите награди за човека, но и идва с много отговорности – изборът да бъдете родители никога не трябва да се приема с лека ръка. Въпреки пречките, които може да срещнете, когато се опитвате да заченете, молейки се за напътствието на Бог и подкрепата му, това е най–добрият начин да придобиете свое собственото завършено семейство. Тук ще ви предоставим като вариант пет молитви, които може да ви помогнат да поискате благословията на Бог, за да поемете тази прекрасна отговорност. Естествено вие и само вие може да си измислите молитва, която да дойде от сърцето ви и да насочи добрата енергия към сбъдване на вашето съкровено желание.

Видове молитви за зачеване:

1. Небесни наш Отец, аз заставам пред теб днес като любящ раб, за да поискам от теб помощ и благословия, за да  бъда в състояние да зачена бебе. Това е награда, която ще ценя до края на земния си живот. Аз ти благодаря за всички благословии досега и те моля да ме благословиш и в тази ми молба. Обичам те Господи с цялото си сърце и знам, че и този път няма да бъда изоставен или забравен. Амин.

2. Небесни наш Отец, ти знаеш моето дълбоко желание за дете. Искам да го обичам и да се грижа за него. Благослови тялото ми да може да зачене и да роди красиво и здраво бебе в Светия си образ. Ти си ме водил във всичките ми избори, така че днес забременяването, бременността ми и раждането на бебето ми са в съответствие с волята ти. Небесни Отче и Светата майко, чуйте тази молитва от дъното на моето сърце, ум и душа. Амин.

3. Мили Боже на добротата и благодатта, дръжте ни близо до твоята воля и безгранична доброта. Ние сме тъжни и обнадеждаващи, загрижени и развълнувани от продължителното очакване на момента на зачеването на така мечтаната рожба. Нека бъде Твоята воля и животът на детето ни да се възроди скоро. Амин.

4. Отче Наш, съпругът ми и аз се прекланяме на коленете пред твоята святост. Отец на нашия Господ Исус Христос, на когото цялото семейство в небесата и на земята е кръстено, ние те молим да дадеш и на нас най–голямата благодат и да може в утробата ми да се възроди нов и свят живот. Дари ни с благодатта да станем родители и да почувстваме великата божия любов в сърцата и душите ни. Прекланяме се пред теб, Боже, и вярваме, че ще ни дадеш твоята обич и благословия. Амин

5. Отче Наш, Благодарим ти, че децата са наследството на Господа и плодът на утробата е неговата награда. Децата са твоя идея, Отче. Благодарение на децата, семейството и дома човеците сме по–добри. Ти въведе семейството в Райската градина. Ти сътвори децата, когато заповяда на Адам и Ева: „Бъди плодотворни и се размножавайте“. Ето защо, аз те моля да ме благословиш да бъда в състояние да зачена и имам деца. Благослови ме с дете, за да бъде семейството ми пълно, а аз да мога да дам майчина любов и гриза на малката душа като положа всички усилия да я направя един добър и стойностен раб Божий. Амин

Интересно нали, харесайте си една молитва за зачеване, няколко или всички молитви за забременяване и нека вашето търпение се награди с дете.

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 4.4 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg

Bremennost bg

Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Следваща публикация