Речник

Интимна Прическа

Обновена: 20-10-2016

Интимна прическа по Света!
Интимната прическа е била популярна още от Древен Египед. Тя се е правила предимно на жените, които са принадлежали към висшето общество. За депилация те използвали различни билкови тинктури. Нещо повече, те боядисвали интимните си коси и боядисвали телата си с къна. В Индиея, част от Азия и мюсюлманските страни интимната прическа се прави от хигиенна гледна точка. В Европа интимната прическа започва да става популярна през 20 век.

След сексуалната революция през последните 60 години, появата на бикините, бельото с дантела и развитието на различни нудистки общества, интимната прическа е нещо обичайно. Интимната прическа се прави не само заради самочувствието на жената или мъжа, но най мече заради техният партньор. Разбира се има и хора които обичат нормалният, окосмен вид на пубиса.

Как се прави интимна прическа?
В някои държави има специални студия, които правят интимни прически. Разбира се, ако желаете да си направите сами интимна прическа то има няколко варианта: чрез самобръсначка, чрез депилатор, чрез епилатор, кола маска и т.н. Най–точният начин за оформяне е чрез бръснене със самобръсначка, защото при нея ще успеете да направите правилната и желана форма от ваша страна. Също така самобръсначката може да я използвате така да се каже всеки ден. При депилацията (кола маска) ще имате форма на прическата около 2 седмици. Ако правите това за първи път, може да вземете едно огледало за да се огледате и да прецените ако има нещо да коригирате. Друг метод който споделят хората е предварително да си очертаете със шаблон дадена фигура, която да следвате при оформянето на космите. Интимна прическа, се препоръчва да НЕ се прави 3 дни преди и 3 дни след месечния цикъл, поради повишена чувствителност на кожата през този период. След завършването на прическата трябва да се избягва употребата на някои по–силни козметични продукти и не трябва да се излагате на слънце или в солариум, защото вашата кожа на пубиса е доста чувствителна.

Как да си направя интимна прическа в къщи?
1. Обмислете внимателно това, което желаете да си направите
2. Ако формата е сложна, може да си направите хартиен модел
3. Инструментите който може да ползвате са: самобръсначка, крем за депилация, малка ножица, малък гребен, пинсета, молив за очи и огледало
4. Подгответе кожата си, тя трябва да е дезинфектирана, суха и чиста
5. Вземете шаблона и с молива за очи го очертайте по контурите
6. Ако имате нужда от по къси косми, просто използвайте гребена и ножицата
7. Свалете отстрани ненужните косми отстрани със самобръсначката или с крем за депилация.
8. След това чрез пинсетата оформете контура които сте очертали с молива
9. В последната стъпка може да експериментирате, боядисване, слагане на камъни сваровски, обици и т.н

интимна прическа Видове интимни прически при жените?
1. 100% без косми
2. Лентичка
3. Квадрат
4. Диамант
5. Триъгълник тип фуния
6. Сърце
7. Звезда
8. Стрелка нагоре
9. Стрелка надолу
10. Луна
11. Победа
12. Триъгълник тип мартини
… винаги може да експериментирате и да си направите нещо уникално! Разбира се, че е много добре за партньора или партньорката до вас да си сменяте интимната прическа. По този начин вие винаги ще внасяте нещо различно във вашите интимни взаимоотношения!

Как да направя моята интимна прическа по интересна?
Всеки човек има фантазии, така и тук няма граници по отношение на интимната прическа. Експериментите в повечето случай подобряват сексуалното удоволствие на партньорите. Може да добавите цвят на интимната коса, чрез боядисване! Може да си направите интимна татуировка, пийрсинг или дори боди арт. Най–новите тенденции обаче сочат предпочитания на загадъчни, мистични символи – лабиринти, кръстове, очи, змии, анимационни герои и т.н.

Гълтане на Сперма

Предишна публикация

Папилома Вирус

Следваща публикация

Comments

Comments are closed.

Още в Речник

цервицит

Цервицит

Какво е цервицит? Маточната шийка се намира в най-ниската част на матката. Тя се простира частично и ...
Речник
витамин б17

Витамин Б17

Какво е Витамин Б17? Витамин Б17 или още известен като амигдалин – е съединение, открито в ядките ...
Речник
синдром на Рейно

Синдром на Рейно

Какво е синдром на Рейно? Болестта на Рейно води до това – някои области на тялото – ...
Речник
легионелоза

Легионелоза

Какво е легионелоза? Легионерска болест или легионелоза е тежка форма на пневмония. Това е сериозно възпаление на ...
Речник