Участвай в Седмичната Игра на Diet Esthetic и Бременност

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ
Награда на седмицата:
игра с награди от Бременност и Diet Esthetic

Лосион за коса с шипково масло и витамин В7 Biotina, 150 ml от Diet Esthetic

*** СЕДМИЧНАТА ИГРА ЗАВЪРШИ НА 15 АПРИЛ 2012 – НЕДЕЛЯ точно В 23,59 часа***

Страхотния подарък спечели pedrita13 @ abv.bg

благодарим на всички участници

Играй чрез 3 лесни стъпки:

1. Харесайте страницата ни във Facebook

2. Сподели със своите приятели:


3. Регистрирайте се в сайта за Бременност – Bremennost.bg
от тук

И можеш да спечелиш този уникален продукт – перфектна грижа за твоята коса

*Един от всички участници, харесали и регистрирали се в сайта за периода на играта ЩЕ СПЕЧЕЛИ Лосион за коса с шипково масло и витамин В7 Diet Esthetic Biotina на стойност 19,90лв.

За Diet Esthetic
Създадена през далечната 1985 г. в Барселона – Испания, компания има повече от 30 години история, изцяло ориентирала производството си към високо качествена козметика за лице и тяло на основата на натурални, екологични и био съставки. Продуктите с марка Diet Esthetic са с доказани качества, добре познати на 4 континента и изключително добре приети в цяла Европа, Америка, Азия
Всички продукти са дерматологично тествани и в основната си гама са с ЕКО-сертифицирани суровини и не съдържат парабени, алергени и минерални масла.
Повече за продуктите на Diet Esthetic може да намерите на сайта на ”Жонада” ЕООД – ексклузивен вносител на Diet Esthetic за България.

Правила на играта:
– Период на играта: 8.04.2012 до 15.04 2012 г.
– Награда е предоставена от “Жонада” ЕООД – официален представител на Diet Esthetic (Испания) за България
– Играта не обвързва своите участници с покупка на продукт или други средства от тяхна страна
– За да участвате в томболата за спечелване на наградата е необходимо да изпълните 3-те задължителни стъпки – в противен случай няма как да влезете в общата системата за томболата
– Печелившият ще бъде изтеглен на 16.04.2012 г. (понеделник) и ще бъде обявен в нашата Facebook страница и в нашия сайт за бременност.

Желаем Късмет на Всички Участници!

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 0 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg

Bremennost bg

Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

Следваща публикация