Прегледана и обновена на 01-11-2015

Ако се питате “28 Гестационна Седмица Кой Месец е?”, то явно сте попаднали на правилното място. През 28 гестационна седмица вие сте в 7 месец от бременността или ако трябва да бъдем максимално точни това е края на 7 лунарен месец и началото на 7 календарен месец (виж таблицата по долу). През тази седмица бебето е заело позиция за раждане, но има и случаи когато положението на бебето е седалищно т.е с главата на горе, а дупето надолу. Дължината му е около 39 см, а теглото 1100 грама. Ако ви стана интересно дочетете и останалите интересни факти чрез нашата статия за 28 гестационна седмица.

28 гестационна седмица кой месец е

Останете със специализирания сайт за забременяване, бременност и раждане – Bremennost.bg, защото в следващите редове ние продължаваме с това коя гестационна седмица кой месец е и се хващаме да пишем следващата статия за„29 гестационна седмица кой месец е?“!

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим този статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу (започнете с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

27 Гестационна Седмица Кой Месец е

Previous article

29 Гестационна Седмица Кой Месец е

Next article