Прегледана и обновена на 01-11-2015

11 гестационна седмица е точно в 3 месец от бременността! Както виждате таблицата по долу  отговаря на въпроса “11 гестационна седмица кой месец е”, а именно вие сте в 3 лунарен и 3 календарен месец. В този 3 месец може би при гинекологичен преглед сте видели снимка на бебето си и най – вероятно ще си помислите, че главата на бебето представлява около половината от дължината на тялото! Да точно в този момент от развитието това е точно така! Ако желаете да научите още за единадесета гестационна седмица, то вижте и прочетете всичко в 11 гестационна седмица.

11 гестационна седмица кой месец е

В следващата статия продължаваме и ще отговорим на въпроса „12 гестационна седмица кой месец е?“! Вече става интересно защото лунарните месеци и календарните месеци се различават!

До колко полезна беше за вас, тази публикация?

Кликнете върху сърцата, за да я оцените!

Рейтинг 5 от 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, като оцените тази публикация.

Благодарим Ви! Оценихте тази публикация за полезна...

Следвайте ни в социалните медии!

Съжаляваме, че тази публикация не беше полезна за вас!

Нека подобрим тази статия!

Кажете ни как можем да подобрим този пост? Изпратете ни Вашето мнение чрез формата по долу ( *Важно започнете съобщението с вашия E-mail):

Здравната информация на този сайт е прегледана и обновена от редакционния екип на Bremennost.bg (Бременност.бг) и се основава на рецензирани медицински книги и високо уважавани световни здравни организации и институции, включително ACOG (Американски колеж по акушер-гинеколози), CDC (Центрове за контрол и профилактика на заболяванията), AAP (Американска академия по педиатрия), NIH (Национални здравни институти) и други медицински източници.
Bremennost bg
Повече от 9 години Bremennost.bg предоставя специализирана медицинска информация за забременяване, бременност и раждане. Информацията е предоставена от медицински източници по разбираем от нас начин. В зависимост в кои етап от вашия живот се намирате, здравната информация е сортирана в 5 важни категории – "Калкулатори", "Забременяване", "Бременност", "Раждане", "Мама и Бебе". По данни на Google Analytics за последните 12 месеца над 880 хиляди потребители са посетили Bremennost.bg (Бременност.бг).

10 Гестационна Седмица Кой Месец е

Previous article

12 Гестационна Седмица Кой Месец е

Next article