Възглавница за Кърмене

Какво е Възглавница за Кърмене
Възглавница за кърмене е вид възглавница с определена специфична форма и спомага за по – лесно кърмене на вашето бебе (вижте снимката). Тя поема тежестта на вашето бебе и ви освобождава от това напрежение в ръцете, гърба и врата. Продуктът възглавница за кърмене помага и да направи кърменето на бебето доста комфортно. Самата възглавница спомага за избягване на това неприятно напрежение на гърба и врата. Възглавницата за кърмене на бебе е доста по – удобна от големите обемисти възглавници които имате вкъщи. Тя е лесна за използване и веднага ще усетите нейните предимства.  На нашия пазар се намират различни видове, остава само да се съобразите с модела или цената на възглавницата и да вземете вашата нова придобивка.

предимства на възглавница за кърмене
Предимства на Възглавница за Кърмене
Облекчава натоварването на гърба и врата на майката, защото вече не е нужно да държите на ръце вашето бебе докато кърмите Вашето бебе се чувства комфортно Придържа главата на бебето Бебето може да бъде оставено в рамките на ограниченията на възглавницата и тя да му е като опора да не се преобръща. Мека и удобна Хигиенична е, защото покритията при повечето видове могат да се сменят и перът В повечето случай материалите не спарват Може да се използва и по – време на бременността за опора на гърба  Ние напълно ви препоръчваме този продукт, защото резултатите които ще получите и облекчението за вас е неописуемо. Някои жени споделят, че след като започнат да използват възглавница за кърмене, проблемите със самия процес кърмене са отпаднали.

Споделете статията чрез бутоните по долу или чрез копиране на линк в други женски форуми и сайтове, по този начин правилната информация ще достигне до повече хора :) Благодарим Ви, че споделихте Bremennost.bg със своите приятели :) Дано сме били полезни - Обичаме Ви!

Категория: Мама и Бебе

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---