Тест за Бременност Цена

Какви тестове за бременност има на нашия пазар и съответно техните цени, към  днешна дата. Ние периодично ще проверяваме наличните на пазара марки и техните цени и тук ще обновяваме и обобщаваме информацията, защото много жени се питата „колко струва тест за бременност“.
Имайте в предвид че някои тестове за бременност, са по-чувствителни на хормона HCG – човешки хорионгонадотропин (които го има в тялото на човек само ако сте бременни) от други. Или така казано някои от тестовете биха дали по-добри и точни резултати още от първия ден от зачеването.

Тест за Бременност Цена според това дали теста е Касета или е тип Писалка / лента или струен тест/!

Тест за Бременност Цена – тип Касета

– Certain – Цена: 2.60 лв.
– Presto – Цена: 5.10 лв.
– Clear View – Цена: 4,30 лв.
– Sure Check – Цена: 4,00 лв.
– Ozone – Цена: 2,40 лв.
– Clear Choice – Цена: 2,30 лв.
– Clear Test – Цена: 1,90 лв.
– Confirm – Цена: 1,80 лв.
– Easy Test – 2.00 лв

Тест за Бременност Цена – тип Писалка / лента или струен тест/

– Certain– Цена: 5,10 лв.
– Clear Test – Цена: 6,00 лв
– Sure Check – Цена: 6,90 лв
– Clear View – Цена: 6,29 лв.
– BB Test– Цена: 4.60 лв

Както се вижда цените варират от близо 2 лв. до около 7 лв., тест за бременност ценакато това зависи какъв тест ще си закупите – дали той ще е тип касета или писалка/лента или струен/. Разбира се има и дигиталните тестове за бременност, които са доста по скъпи около 15-20,00 лв. Ако ви закъснява менструалния цикъл и мисълта за бременност не излиза от главата ви, просто не му мислете отидете в първата аптека и вземете избрания тест за бременност със съответната цена.
Вече може би няма да се чудите колко струва тест за бременност!
*Изброените марки и видове тестове за бременност и цени са събрани от различни аптеки и могат да се различават, подреждането отгоре на долу е според цените които са ни предоставили в аптеката и по никакъв начин не определя тяхното качество като продукт. Вие сте производител и желаете да добавим и вашия тест за бременност със съответната цена, пишете ни!

Споделете статията чрез бутоните по долу или чрез копиране на линк в други женски форуми и сайтове, по този начин правилната информация ще достигне до повече хора :)Благодарим Ви, че споделихте Bremennost.bg със своите приятели :) Дано сме били полезни - Обичаме Ви!

Категория: Бременност

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---