Раждане Секцио Видео

Всичко за раждането със секцио събрано в едно уникално видео. Много добре направен анимиран видео клип показващ описателно раждането със секцио т.е раждането на дете със цезарово сечение.

Уникално анимирано раждане със секцио видео клип т.е. раждане със цезарово сечение.
Това 3D видео показва най-общите и чести случай при които е наложително раждането на бебето да стане със секцио т.е цезарово сечение. В това уникално раждане на бебе със секцио и във видеото е добре показано, как по време на процедурата хирургът прави разрез в коремната стена и матката на бременната жена за да извади бебето. Анимацията включва също и информация за това какво да се очаква преди и след секциото, което си е вид операция. Обикновено след раждане секцио престоят в болницата е от 3 до 5 дни. Времетоз а пълно възстановяване от цезарово сечение или така казано секцио, може да продължи от 6 до 8 седмици
Анимацията е предоставена от 3D медицински анимации от Nucleusв в YouTube.

Очаквайте и още интересни видеота и клипове от Екипът на Bremennost.bg

Споделете статията чрез бутоните по долу или чрез копиране на линк в други женски форуми и сайтове, по този начин правилната информация ще достигне до повече хора :) Благодарим Ви, че споделихте Bremennost.bg със своите приятели :) Дано сме били полезни - Обичаме Ви!

Категория: Раждане

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---