Раждане на Бебе Видео

Вижте едно Раждане на Бебе пресъздадено чрез анимирано Видео

Превод на Видеото:

В седмиците преди раждането тялото ви забавя производството на хормона прогестерон, докато увеличава хормони като простагландини, които спомагат за омекотяване шийката на матката и окситоцин, които предизвиква мускулите на матката да се свиват учестено. Истинските контракции при раждането са ритмични и болезнени, като се увеличават последователно. Най – силните мускули на върха на матката бутат плода надолу и постепенно избутва запушалката в матката т.е. цервикалната слуз в шийката на матката в следствие на това изтичат околоплодните води. Околоплодните води може да изтекат като тънка струйка или изведнъж. След това ще се стигне до разширяване на матка до около 4см, контракциите стават все по – силни и по – близо една след друга. Разширението е достигнало около 10см, вие сте напълно разширена и може да усетите натиск, това означава че втората фаза е започнала. Вашето бебе ще се придвижи надолу с всяка контракция. Трите отделни кости на главата временно ще се препокрият, така че бебето да може да премине през канала за раждане. С още няколко контракции и избутвания лицето, раменете и тялото на бебето ще се появят. В третата и последна фаза на раждането плацентата се отлепя и изхвърля с първата глътка въздух на вашето бебе.

Невероятно пътешествие на Вашето Бебе нали …

Никой не може да каже с точност колко ще продължи раждането на бебе или пък точно какво ще бъде с точност. В днешно време има много начини да се подготвите за така чакания ден от 9 месеца насам. Разгледайте и другите наши видеота качени в сайта, защото те ще ви помогнат да научите малко повече за това което ви предстои и вие да сте по – спокойна.

Това е видяхте едно нормално раждане пресъздадено по един наистина лесен начин за разбиране. Научете всичко което трябва да знаете за Забременяването, Бременността и Раждането на бебе, както и полезна информация за здравето на мама и бебе.

Вижте още:

Раждане във Вода Видео

Раждане Секцио Видео

Споделете статията чрез бутоните по долу или чрез копиране на линк в други женски форуми и сайтове, по този начин правилната информация ще достигне до повече хора :) Благодарим Ви, че споделихте Bremennost.bg със своите приятели :) Дано сме били полезни - Бъдете Здрави!

Категория: Раждане

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---