3 Гестационна Седмица Кой Месец е

Ясно е че 3 гестационна седмица попада в 1 месец от бременността. Оплодената яйцеклетка в ранен стадии се нарича Морула. Когато става Морула тя е куха, а след това се пълни с течност, и тогава тя е известна като бластоцист. До края на тази седмица, бластоциста ще се имплантира в лигавицата на матката, на мястото което в крайна сметка ще се превърне в плацентата. Повече детайлна информация за това какво се случва с вашия организъм в трета седмица на бременността може да прочетете в предходна наша страница 3 гестационна седмица!

3 гестационна седмица кой месец е

В следващата статия ще отговорим на въпроса „4 гестационна седмица кой месец е?“! Може би е ясно за всеки, но ние сме длъжни да продължим да пишем по темата която сме започнали 1 – 40 гестационна седмица кой месец е?

Споделете статията чрез бутоните по долу или чрез копиране на линк в други женски форуми и сайтове, по този начин правилната информация ще достигне до повече хора :) Благодарим Ви, че споделихте Bremennost.bg със своите приятели :) Дано сме били полезни - Обичаме Ви!

Категория: Бременност

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---