2 Гестационна Седмица Кой Месец е

Както вече обяснихме в предходната статия, може би се досещате че и тук е много лесно да се отговори на въпроса „2 гестационна седмица кой месец е?“. Ясно е за всички, че всеки месец се състой от минимум 4 седмици, точно затова 2-ра гестационна седмица попада във 1-ви месец от вашата бременност! Гестационните седмици започват да се броят от последният ви менструален цикъл, затова не се учудвайте, че в края на тази седмица е най-вероятно да забременеете, защото това е средата на един типичен менструален цикъл, когато овулацията се случва и условията са най-благоприятни за оплождане на яйцеклетката от сперматозоидите.

2 гестационна седмица кой месец е

Повече полезна информация за това какво се случва с вашия организъм във втора седмица на бременността може да прочетете в статията 2 гестационна седмица!

В следващата статия ще отговорим на въпроса „3 гестационна седмица кой месец е?“! Може би вече се досещате, нали?!

Споделете статията чрез бутоните по долу или чрез копиране на линк в други женски форуми и сайтове, по този начин правилната информация ще достигне до повече хора :) Благодарим Ви, че споделихте Bremennost.bg със своите приятели :) Дано сме били полезни - Бъдете Здрави!

Категория: Бременност

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---