11 Гестационна Седмица Кой Месец е

11 гестационна седмица е точно в 3 месец от бременността! Както виждате таблицата по долу  отговаря на въпроса „11 гестационна седмица кой месец е“, а именно вие сте в 3 лунарен и 3 календарен месец. В този 3 месец може би при гинекологичен преглед сте видели снимка на бебето си и най – вероятно ще си помислите, че главата на бебето представлява около половината от дължината на тялото! Да точно в този момент от развитието това е точно така! Ако желаете да научите още за единадесета гестационна седмица, то вижте и прочетете всичко в 11 гестационна седмица.

11 гестационна седмица кой месец е

В следващата статия продължаваме и ще отговорим на въпроса „12 гестационна седмица кой месец е?“! Вече става интересно защото лунарните месеци и календарните месеци се различават!

Споделете статията чрез бутоните по долу или чрез копиране на линк в други женски форуми и сайтове, по този начин правилната информация ще достигне до повече хора :) Благодарим Ви, че споделихте Bremennost.bg със своите приятели :) Дано сме били полезни - Обичаме Ви!

Категория: Бременност

--- ОБРАТНО НАГОРЕ ---